Γκέλα Παναργειακού στη Βάρδα

16/03/2015 - 17:24

Η 22η Αγωνιστική επεφύλασσε νέα απώλεια βαθμών για τον Παναργειακό του Σωτήρη Αντωνίου, που δεν κατόρθωσε να φύγει νικητής από την έδρα του ΠΑΟ Βάρδας, μένοντας στο ισόπαλο 1-1. Οι «Λύκοι» προηγήθηκαν με γκολ του Κοιλιάρα στο 32’, έπειτα από ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής, ενώ απώλεσαν σημαντική ευκαιρία με τον Κατσικοκέρη για να πάρουν αέρα δύο γκολ. Και το πλήρωσαν, όταν στο 35’, από φάση διαρκείας ο Σιδέρης με σουτ από το ύψος του πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1.

Στην Ελευσίνα, ο τοπικός Πανελευσινιακός δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Αστέρα Μαγούλας, φιλοδωρώντας τον με 7-0. Τα γκολ των «σταχυοφόρων» πέτυχαν οι Φλίγκος (18’, 32’), Κουσκουνάς (30’, 37’, 57’), Γκέσιος (68’) και Μεχμέτογλου (81’). Οι γηπεδούχοι είχαν και τρία δοκάρια!

Ο Παναρκαδικός έφυγε νικητής από το Λουτράκι με σκορ 1-3, χάρη σε γκολ των Δήμου (40') και Κώτσιρα (42', 81'), απαντώντας έτσι στο γρήγορο γκολ των γηπεδούχων που σημείωσε ο Χρυσαφίδης (3’), ολοκληρώνοντας μια σπουδαία ανατροπή.

Μεγάλο «2» πανηγύρισε η Αχαϊκή μέσα στην Καλαμάτα, με σκορ 1-2, κάνοντας σπουδαίο βήμα παραμονής. Ο Κωστής σκόραρε δύο φορές και ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστικής για τους «Αχαιούς» (32’, 47’). Οι γηπεδούχοι μείωσαν με αμφισβητούμενο πέναλτι του Δημητριάδη (83').

Ζωντανός στο κυνήγι της παραμονής έμεινε και ο Ερμής Κιβερίου, που νίκησε 3-1 τη Δόξα Νέας Μανωλάδας, χάρη σε γκολ των Μπιτζή (12’, 27’) και Σελλή (39’). Οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με σκόρερ τον Νικολόπουλο (20’).

Ο Αιολικός επέστρεψε στις νίκες απέναντι στον Βύζαντα Μεγάρων (2-1) με δύο γκολ του Ζαγοριανού (4’, 12’). Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν προς το τέλος του αγώνα με τον Σιδέρη (85’). Τέλος, ο Μανδραϊκός πήρε ξεκούραστα το τρίποντο απέναντι στην Κύμη (3-0αα), που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Δείτε τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του 3ου ομίλου στη Γ' Εθνική

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey