Πλησίασε ξανά ο Παναργειακός

23/03/2015 - 10:30 Τελευταία τροποποίηση στις 23/03/2015 - 00:49

Νέα ενδιαφέρουσα τροπή πήρε το πρωτάθλημα του 3ου ομίλου, μετά την ισοπαλία του Πανελευσινιακού, που μπορεί να αισθάνεται και αδικημένος, με τη Δόξα Νέας Μανωλάδας (0-0). Οι «Σταχυοφόροι» διαμαρτύρονται για ένα γκολ που σημείωσαν στις καθυστερήσεις με τον Κουσκουνά, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ έπειτα από υπόδειξη του βοηθού διαιτητή, που προκάλεσε μάλιστα και μια μικρή ένταση ανάμεσα στον πάγκο του Πανελευσινιακού και της διαιτητικής τριάδας.

Στο Άργος, ο γηπεδούχος Παναργειακός επέστρεψε στις νίκες απέναντι στην Καλαμάτα (2-0), μειώνοντας παράλληλα τη διαφορά της από την κορυφή της βαθμολογίας στο τρίποντο. Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο 45λεπτο, ο Παναργειακός σκόραρε με τους Κοιλιάρα (69') και Μπεκατώρο (90'), παίρνοντας τη νίκη και αναπτερώνοντας τις ελπίδες του για την άνοδο.

Στη Μαγούλα, ο τοπικός Αστέρας γνώρισε μια ακόμα ήττα, αυτή τη φορά από τον ΠΑΟ Βάρδας (2-5). Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο Κωνσταντινίδης (4’), για να ισοφαρίσουν λίγο αργότερα οι γηπεδούχοι με τον Μανωλιά (15’). Η χαρά τους ωστόσο κράτησε λίγο, αφού με γκολ του Γραμματικόπουλου η ομάδα της Βουπρασίας πήρε εκ νέου προβάδισμα (22’). Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Κωνσταντιντίδης έγραψε το 1-3 (44’), ενώ στην επανάληψη ο Νικολόπουλος με δύο προσωπικά τέρματα (65’ και 73’) ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 1-5. Το τελικό 2-5 διαμόρφωσε ο Τσακώνης (83’).

Επεισοδιακό ήταν το ματς ανάμεσα σε Αχαϊκή και Παναρκαδικό, που διακόπηκε στο 90ο λεπτό μετά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος για τους φιλοξενούμενους (1-2) και την είσοδο οπαδών της Αχαϊκής εντός του αγωνιστικού χώρου. Το γκολ του Κώτσιρα (90’) έβαλε… ταφόπλακα στα όνειρα των γηπεδούχων για παραμονή, με τους οπαδούς να μην συγκρατούν την οργή τους, θεωρώντας πως ο Παναρκαδικός… χρωστούσε τη δική του περσινή σωτηρία μετά από μια νίκη κόντρα στην Αχαϊκή, περιμένοντας… ανταπόδοση! Κάτι τέτοιο δεν έγινε και ακολούθησε φραστική επίθεση αρχικά μεταξύ παραγόντων των δύο ομάδων, που εξελίχθηκε σε… ομηρία της αποστολής της ομάδας της Τρίπολης μέσα στα αποδυτήρια, όπου τους επιτέθηκαν με πέτρες και καπνογόνα. Χρειάστηκε η παρέμβαση δυνάμεων των ΜΑΤ για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ενώ η Αχαϊκή πλέον κινδυνεύει εκτός από μηδενισμό και με αφαίρεση βαθμών.

Ο Αιολικός ηττήθηκε στην έδρα του Ζακυνθιακού από τα γκολ του Καραμαλίκη (75’ και 81’), ενώ ξεκούραστα πρόσθεσαν τρεις πόντους στη συγκομιδή τους το Λουτράκι, από την αναμέτρηση με την Κύμη (0-3αα) και ο Βύζας Μεγάρων, από το παιχνίδι με τον εσχάτως αποχωρήσαντα Μανδραϊκό (3-0αα). Ρεπό είχε ο Ερμής Κιβερίου.

 

Δείτε τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του 3ου ομίλου στη Γ' Εθνική

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey