Έφεση και... μπελάδες για Παναργειακό!

14/04/2015 - 10:58 Τελευταία τροποποίηση στις 14/04/2015 - 13:23

Εξελίξεις υπήρξαν αναφορικά με την καταγγελία του Πανελευσινιακού γι το κύρος του αγώνα με τον Παναργειακό, παρά την απόφαση μηδενισμού που επέβαλλε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ στου "Λύκους" του Άργους.

Η ομάδα της Ελευσίνας προσέφυγε και σε δεύτερο βαθμό, επιζητώντας εκτός της κατακύρωσης του αγώνα με σκορ 0-3 και επιπρόσθετη αφαίρεση βαθμών από τον Παναργειακό, κάνοντας λόγο για ψευδορκία. Υπενθυμίζεται ότι στο συγκεκριμένο ματς υπήρξε πλαστοπροσωπία, με τον ποδοσφαιριστή Μακρίδη να αγωνίζεται με το νούμερο του Μπεκατώρου στη φανέλα του. Ο αγώνας είχε λήξει με 0-2 υπέρ των "σταχυοφόρων", ωστόσο το σκορ αυτό δεν ευνοούσε σε πιθανή ισοβαθμία τον Πανελευσινιακό, αφού στον Α' Γύρο είχε ηττηθεί με 0-3 στην έδρα του από τον Παναργειακό.

Έτσι, η διοίκηση της ομάδας της Ελευσίνας προσέφυγε και στο δευτερόβαθμιο όργανο της ΕΠΟ για δόλο στη συγκεκριμένη περίπτωση, ζητώντας να αφαιρεθούν βαθμοί από τον Παναργειακό, ο οποίος σε πρώτο βαθμό είχε υποστηρίξει με υπόμνημά του, αλλά και με ένορκη κατάθεση, ότι ο Μακρίδης ουδέποτε αγωνίστηκε στο παιχνίδι, την ίδια στιγμή που με δική του ένορκη κατάθεση ο ποδοσφαιριστής ανέφερε ότι αγωνίστηκε κανονικά. Κάπου εκεί προκύπτει ψευδορκία και η κατάσταση περιπλέκεται, με τον Παναργειακό να αντιμετωπίζει ποινή αφαίρεσης έως και 5 βαθμών!

Σημειώνεται, ότι ο Μακρίδης αγωνίστηκε με τον αριθμό φανέλας του Μπεκατώρου, όπως προκύπτει από τις τηλεοπτικές κάμερες και τα ρεπορτάζ, ενώ στο φύλλο αγώνα δεν είχαν δηλωθεί σωστά από τη μεριά του Παναργειακού τα νούμερα στις φανέλες των δύο ποδοσφαιριστών. Στον Πανελευσινιακό υποστηρίζουν πως έχουν έννομο συμφέρον, θέλοντας να... εξαλείψουν την πιθανότητα του μπαράζ σε ενδεχόμενη ισοβαθμία και πλέον η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ καλείται να αποφασίσει για την τύχη που θα έχει η ομάδα του Άργους, η οποία να σημειωθεί ότι μπορεί να απέχει 10 βαθμούς από τον Αιολικό, αλλά δεν έχει πραγματοποιήσει το ρεπό της, ενώ οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν λίγο πριν το τέλος του πρωταθλήματος στην έδρα του Παναργειακού. Και εφόσον προκύψει δεύτερη θέση ανόδου, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να... αποκτήσει έννομο συμφέρον στη συγκεκριμένη υπόθεση και η ομάδα της Μυτιλήνης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey