Ξεκαθάρισε το τοπίο…

27/04/2015 - 20:20 Τελευταία τροποποίηση στις 27/04/2015 - 20:23

Ο 3ος όμιλος της Γ’ Εθνικής, μετά τις αποχωρήσεις Κύμης, Μανδραϊκού, αλλά και Αστέρα Μαγούλας, έχει καταντήσει να διεξάγεται σχεδόν κατά το ήμισυ και πλέον το ενδιαφέρον «ξεθώριασε» τόσο στη μάχη της ανόδου, όσο και σε εκείνη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ο Πανελευσινιακός επικράτησε και κόντρα στο Λουτράκι (1-0) χάρη σε γκολ που σημείωσε από την άσπρη βούλα του πέναλτι ο Κουσκουνάς στο 70ο λεπτό, παράβαση που υποδείχθηκε σε ανατροπή του Μπουσινάκη από τον Παπαναστασίου. Οι «σταχυοφόροι» είχαν και δύο δοκάρια, με τον Δουκάκη σε απ’ ευθείας κόρνερ (55’) και με τον Φλύγγο (83’).

Τέλος στις μαθηματικές ελπίδες της Αχαϊκής για σωτηρία έβαλε ο Βύζας Μεγάρων, που επικράτησε στην Κάτω Αχαγιά (1-2) και μάλιστα με ανατροπή. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Καρρά (5’), ωστόσο οι Μεγαρίτες ισοφάρισαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μητρόπουλου (35’) και έφυγε με το τρίποντο χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Παπαδόπουλος (70’). Η Αχαϊκή ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σιδέρη στις καθυστερήσεις.

Ο Παναρκαδικός δε χαρίστηκε στον Ερμή Κιβερίου (2-3) και με την εκτός έδρας νίκη του έβαλε «ταφόπλακα» στην υπόθεση – παραμονή των γηπεδούχων. Οι Αρκάδες προηγήθηκαν με τον Κώτσιρα (5’), όμως ο Ερμής ισοφάρισε με τον Κέλι (26’). Οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ νέου προβάδισμα με τον Καδά (32’) για να ισοφαρίσει ο Μαρίνης (55’). Το γκολ της νίκης σημείωσε ο Κώτσιρας στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ερμής Κιβερίου αστόχησε σε πέναλτι στο 85’ με τον Φίλη, ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο 2-2…

Στο «Κ. Κεντέρης» ο Αιολικός μπορεί να έμεινε πίσω στο σκορ απέναντι στην Καλαμάτα από το αυτογκόλ του Παπαζούδη (11’), ωστόσο κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Μιχαλάκη (43’) και να πετύχει δύο ακόμα τέρματα στην επανάληψη με τον Μ. Σαμπάνη (60’) και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μανουσάκη (85’).

Ξεκούραστα πήραν τα βαθμολογικά τρίποντα οι Δόξα Ν. Μανωλάδας, ΠΑΟ Βάρδας, Ζακυνθιακός από τις αναμετρήσεις με Αστέρα Μαγούλας, Μανδραϊκό, Κύμη που κρίθηκαν στα χαρτιά.

Δείτε τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του 3ου ομίλου στη Γ' Εθνική

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey