Πρωταθλητής ο Πανελευσινιακός!

03/05/2015 - 20:00

Η άνοδος επιτεύχθηκε και μαθηματικά για την ομάδα της Ελευσίνας, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Οι "σταχυοφόροι" επιβλήθηκαν μέσα στην Τρίπολη επί του Παναρκαδικού (0-2) χάρη στα γκολ των Δουκάκη (45’) και Κουσκουνά (55’), ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι με τον Νικολάου (27’).

Με μεγάλο πρωταγωνιστή σε ακόμα ένα ματς τον αειθαλή Στάθη Καραμαλίκη, που πέτυχε δύο γκολ (21’ και 38’), ο Ζακυνθιακός πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Βύζαντα Μεγάρων (1-2) και σκαρφάλωσε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το κλίμα στις τάξεις των γηπεδούχων ήταν φορτισμένο συναισθηματικά, μετά την απώλεια της συζύγου του προπονητή Βασίλη Στασινόπουλου, ο οποίος δεν έκατσε στον πάγκο της ομάδας του, λόγω του βαρύ πένθους.

Το Λουτράκι κέρδισε στην έδρα του τον ΠΑΟ Βάρδας (3-1) με ανατροπή, σε ένα ματς που είχε συναρπαστικό β' ημίχρονο, εκεί όπου σημειώθηκαν όλα τα γκολ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Κωνσταντινίδη (50’), αλλά οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν άμεσα το σκορ με γκολ των Παπουτσή (53’) και Αμπαδιωτάκη (55’). Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Χατζηστάμου (70’).

Σπουδαίο ματς έγινε στη Νέα Μανωλάδα, με την τοπική Δόξα να επικρατεί με 3-2 της Αχαϊκής. Το σκορ άνοιξε στο 1ο λεπτό ο Μελετίδης για τους γηπεδούχους, όμως ο Κωστής (26’) ισοφάρισε σχετικά γρήγορα. Η Δόξα πήρε εκ νέου το προβάδισμα λίγο πριν το ημίχρονο με τον Γούρμο (41’) και πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια ο Μελετίδης (44’) ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1. Η Αχαϊκή μείωσε στο 53ο λεπτό με τον Καρρά.

Στο Άργος, ο Παναργειακός έκαμψε την αντίσταση του Αιολικού με ένα καταπληκτικό γκολ του Λιόση (30’), σε ένα ματς όπου η ομάδα της Μυτιλήνης είχε πολλές κλασικές χαμένες ευκαιρίες.

Τέλος, ξεκούραστους βαθμούς πρόσθεσαν στη συγκομιδή τους ο Ερμής Κιβερίου και η Καλαμάτα, που κέρδισαν στα χαρτιά την Κύμη (0-3αα) και τον Μανδραϊκό (3-0αα). Ρεπό είχε ο Αστέρας Μαγούλας, που επίσης έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Δείτε τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του 3ου ομίλου στη Γ' Εθνική

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey