Ξεκούραστα ο Αιολικός

11/05/2015 - 12:07

Με περιορισμένο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε η 29ης Αγωνιστική στον 3ο όμιλο, αφού τα πάντα έχουν κριθεί σε άνοδο και υποβιβασμό.

Ο Αιολικός πήρε ξεκούραστα το τρίποντο βαθμών, αφού ο αγώνας με του Αστέρα Μαγούλας (3-0αα) δεν πραγματοποιήθηκε λόγω αποχώρησης της αθηναϊκής ομάδας από το πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟ Βάρδας αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 2-2 κόντρα στον Παναρκαδικό, που προηγήθηκε με τον Τριμπόνια (41’), αλλά δεν κατόρθωσε να κρατήσει το υπέρ του αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση με δύο τέρματα των Κουμανιώτη και Ζέλιου στην επανάληψη, αλλά ο Σταθουλόπουλος με κεφαλιά στις καθυστερήσεις χάρισε το βαθμό στην ομάδα της Τρίπολης.

Ισόπαλο, με το ίδιο σκορ (2-2), έληξε και το παιχνίδι της Αχαϊκής απέναντι στο Ζακυνθιακό. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 1ο λεπτό με τον Κόλα, αλλά η Αχαϊκή ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αποσχίτη (18’). Η ομάδα της Κάτω Αχαγιάς πήρε μάλιστα το προβάδισμα, λίγα λεπτά αργότερα, σκοράροντας ξανά με τον Κωστή (26’), αλλά ο Ζακυνθιακός έφερε το ματς στα ίσα με τον συνήθη ύποπτο Στάθη Καραμαλίκη στο 38ο λεπτό, που διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Τέλος, στο Λουτράκι έγινε σπουδαίο ματς με την Καλαμάτα να φεύγει νικήτρια κόντρα στην τοπική ομάδα με 2-3. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Χατζηστάμου (50’), αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν άμεσα με τον Ηλιόπουλο (53’). Έξι λεπτά αργότερα, η Καλαμάτα έκανε και το 1-2 με πέναλτι που εκτέλεσε ο Καλαντζής, ο οποίος στο 76’ κλείδωσε το τρίποντο για τη «Μαύρη Θύελλα» με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Στα χαρτιά κρίθηκαν επίσης οι αναμετρήσεις Πανελευσινιακός-Κύμη (3-0αα), Μανδραϊκός-Παναργειακός (0-3αα) και Ερμής Κιβερίου-Βύζας Μεγάρων (0-3αα).

Δείτε τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του 3ου ομίλου στη Γ' Εθνική

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey