Φλερτάρει με Κάμπερ ο Κανάρης Νενήτων

12/06/2015 - 12:53

Στη Χίο, οι άνθρωποι του Κανάρη Νενήτων βρίσκονται σε διαδικασία εκλογών και ανάδειξης νέου διοικητικού συμβουλίου, ωστόσο καθημερινά γίνονται συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να αποτελέσουν κομμάτι του ρόστερ, στην ομάδα που θα εκπροσωπήσει το νησί μετά από αρκετά χρόνια στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ένας εξ' αυτών είναι και ο Μυτιληνιός τερματοφύλακας Στρατής Κάμπερ, για τον οποίο οι παράγοντες του Κανάρη έχουν άποψη από το περσινό του πέρασμα στον Ποσειδώνα Καρδαμύλων. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλευρά του Κάμπερ βολιδοσκοπήθηκε τις προηγούμενες μέρες, ώστε να διερευνηθεί κατά πόσο ο ίδιος ενδιαφέρεται να επιστρέψει στη Χίο, σε ανώτερη πλέον κατηγορία.

Ο Μυτιληνιός τερματοφύλακας, που στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες του Αιολικού και του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, δεν δείχνει αρνητικός στην παρούσα φάση. Τα πάντα βέβαια αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τις προσεχείς μέρες, όταν και θα ξεκινήσει επίσημα ο σχεδιασμός του Κανάρη για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey