Στην Ερμιονίδα κατέληξε ο Μιχαλάκης

16/09/2015 - 12:34 Τελευταία τροποποίηση στις 16/09/2015 - 12:44

Ο Άκης Μιχαλάκης αποχώρησε πριν λίγες ημέρες από τον Αιολικό, επικαλούμενος στη διοίκηση προσωπικό πρόβλημα και χθες το απόγευμα ανακοινώθηκε από την Ένωση Ερμιονίδας, ομάδα της οποίας τη φανέλα έχει φορέσει ξανά στο παρελθόν.

Το "SL" είχε αφήσει να εννοηθεί από το προηγούμενο σχετικό δημοσίευμα, πως ομάδες που θα βρεθούν στο δρόμο του Αιολικού φέτος στο πρωτάθλημα είχαν βάλει στο στόχαστρό τους τον ακραίο Μυτιληνιό μεσοεπιθετικό. Μάλιστα, η Ένωση Ερμιονίδας δεν αναφερόταν τυχαία, αφού βρισκόταν εδώ και κάποια 24ωρα πολύ κοντά στο να αποσπάσει το "ναι" του ποδοσφαιριστή.

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι πως από την πλευρά του Αιολικού είχε διαρρεύσει πως στις συζητήσεις μεταξύ Μιχαλάκη και Γριπιώτη, ο νεαρός παίκτης τόνιζε πως επόμενος σταθμός του θα ήταν η βόρεια Ελλάδα. Οι πληροφορίες του "SL" αναφέρουν πως ο Μιχαλάκης βρέθηκε όντως στη Θεσσαλονίκη, συζητώντας με δύο ομάδες Γ' Εθνικής, ωστόσο οι προσφορές τους για συνεργασία δεν τον ικανοποίησαν, με αποτέλεσμα να αναζητήσει αλλού την τύχη του. Το γεγονός πως επέλεξε τελικά να αγωνιστεί στην ομάδα της Αργολίδας προκαλεί εύλογα ερωτηματικά, αφού είναι δεδομένο πως ο Αιολικός -εφόσον γνώριζε για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο- θα φρόντιζε ώστε να μην ενισχυθεί ένας εκ των βασικών του αντιπάλων με έναν ποδοσφαιριστή, στον οποίο είχαν επενδύσει τα τελευταία χρόνια οι διοικήσεις Γριπιώτη.

Σε κάθε περίπτωση, η Ένωση Ερμιονίδας ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Μιχαλάκη, με τον ποδοσφαιριστή να επιστρέφει στη Λέσβο ως αντίπαλος του Αιολικού για πρώτη φορά, στις 29 Νοεμβρίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey