Ισοπαλία η Σπάρτη! [pics]

27/09/2015 - 19:30 Τελευταία τροποποίηση στις 27/09/2015 - 21:58

Η ήττα του Αιολικού στη Χαλκίδα (1-0) από το πέναλτι - γκολ του Σκάρου στις καθυστερήσεις, ήταν αναμφισβήτητα η μεγάλη έκπληξη της 1ης Αγωνιστικής στο 3ο Όμιλο της Γ' Εθνικής.

Σπάρτη και Ένωση Ερμιονίδας αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 10' με γκολ του Αναστασάκου, όμως στο 56' έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπιταξή. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 88ο λεπτό με σκόρερ τον Στάϊκό, που ευστόχησε σε πέναλτι.



Η Καλαμάτα πήρε το τρίποντο με αντίπαλο τη Δόξα Νέας Μανωλάδας, επικρατώντας με 1-0 χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Τορεζάνι στο 52ο λεπτό.



Στα Ψαχνά, ο τοπικός Ηρακλής κατέβηκε τελικά να αγωνιστεί, ωστόσο παρουσίασε πολύ κακό αγωνιστικό πρόσωπο, γνωρίζοντας βαριά ήττα από τον Παναρκαδικός με 0-3. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν και τρία γκολ στην επανάληψη, με τους Καστριτσέα (53’) και Γαρυφαλλόπουλο (58’, 75’).

Στο Άργος, ο ΠΑΟ Βάρδας έβαλε δύσκολα στον γηπεδούχο Παναργειακό, ανοίγοντας το σκορ στο πρώτο ημίχρονο με τον Νικολόπουλο (42'). Οι γηπεδούχοι όμως έφτσαν στην ανατροπή στην επανάληψη, χάρη στα γκολ των Γκίνο (49') και Νικλητσιώτη (52'), κατακτώντας τους τρεις βαθμούς και ξεκινώντας με θετικό πρόσημο στο πρωτάθλημα. Ο Παναργειακός είχε δοκάρι με τον Γκατιάγκα (53'). Από τον ΠΑΟ Βάρδας αποβλήθηκε ο Παναγόπουλος με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 38ο λεπτό.



Το Λουτράκι εκμεταλλεύτηκε τη δύναμη της έδρας του, αλλά και την αποβολή του αντίπαλου τερματοφύλακα, Καρνέση μόλις στο 6ο λεπτό, παίρνοντας σημαντική νίκη επί του Βύζαντα Μεγάρων με 2-0. Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Ζερβός (16') και Σιώκος (66').

Χθες στη Ζάκυνθο, ο Κανάρης Νενήτων έφυγε με το "2" από την έδρα του ΑΟ Λεβάντε, χάρη στην εεκτέλεση πέναλτι του Ανδρέα Νταμπου.

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του 3ου Ομίλου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey