Ματσάρα στα Μέγαρα, νικηφόρα Καλαμάτα και Παναρκαδικός!

04/10/2015 - 21:05

Παναρκαδικός και Καλαμάτα συνέχισαν με νίκες στη 2η Αγωνιστική του 3ου ομίλου στη Γ' Εθνική, οδηγώντας με 6 βαθμούς την κούρσα και μάλιστα δίχως να έχουν δεχθεί γκολ!

Στην Καλαμάτα, η "Μαύρη Θύελλα" επικράτησε εύκολα του Ηρακλή Ψαχνών με 3-0 χάρη στα γκολ των Κερμενίδης (12'), Αθανασόπουλο (80') και Παναγιωτόπουλου (82').

Στην Τρίπολη, ο Παναρκαδικός νίκησε εξίσου εύκολα τον ΑΟ Λεβάντε με 2-0. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν ο Καδάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ (10') και ο Καστριτσέας με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (46').

Στο ισόπαλο 2-2 έμειναν Δόξα Ν. Μανωλάδας και Λουτράκι, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται δύο φορές στο ματς χάρη στα γκολ των Κωβαίου (2') και Μάγγου (75'). Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν αρχικά με τον Γούρμο και έφτασαν σε ένα δεύτερο γκολ με τον Σωτηρόπουλο (89'), ο οποίος αποβλήθηκε μάλιστα στις καθυστερήσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Νέας Μανωλάδας είχε και δύο δοκάρια με τους Γούρμο (53') και Παπαδόπουλο (73').

Στα Μέγαρα, ο τοπικός Βύζας πήρε σπουδαία νίκη επί του Παναργειακού με 4-3, σε ένα χορταστικό ματς. Η ομάδα του Άργους προηγήθηκε με τον Γκίνο (4'), όμως οι Μεγαρίτες πήραν το προβάδισμα μέσα σε ένα τρίλεπτο, από τα γκολ των Ζωγράφου (23') και Κλωνάρη (26'). Όμως ο Παναργειακός πέτυχε το 2-2 με τον Γκατιάγκα (33') και πήγε με την ισοπαλία στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη, o Βύζας σκόραρε με τους Κλωνάρη (56') και Παιδάκη (69'), στη συνέχεια έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Βλάχου, όμως ο Παναργειακός κατόρθωσε απλά να μειώσει στις καθυστερήσεις με τον Λύρα (93').

Στη Χίο, Κανάρης Νενήτων και Χαλκίδα αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως τέρματα (0-0) σε ένα ματς μοιρασμένο. Πιο κοντά στο γκολ έφτασαν οι φιλοξενούμενοι, στο 48ο λεπτό, όταν το σουτ του Τσαρτσαρή προσέκρουσε στο δοκάρι του Κοτατή.

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν ΠΑΟ Βάρδας και Ένωση Ερμιονίδας (2-2), σε ένα παιχνίδι όπου σκόραρε για τους φιλοξενούμενους ο Μυτιληνιός Άκης Μιχαλάκης (8'), ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του. Ένα λεπτό μετά όμως, ο ΠΑΟ Βάρδας ισοφάρισε με τον Κωνσταντινίδη (9'). Στο ξεκίνημα της επανάληψης, η Ερμιονίδα πήρε εκ νέου το προβάδισμα με γκολ του Στάϊκου (57'), όμως και πάλι η ομάδα της Βουπρασίας είχε άμεση απάντηση με τον Νικολόπουλο (59'), διαμορφώνοντας το τελικό 2-2. Η ομάδα της Αργολίδας είχε και δοκάρι με τον Γκίτζια στο πρώτο ημίχρονο.

Τέλος, στο "Κ. Κεντέρης" της Καλλονής, ο Αιολικός υπέστη και νέα ήττα, αυτή τη φορά από τη Σπάρτη (0-1), που σκόραρε με τον Ραχίμ (11'), ολοκληρώνοντας το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του σκόρερ στο 82ο λεπτό.

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του 3ου Ομίλου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey