Ήττα Κανάρη στη Σπάρτη, τραυματίστηκε ο Αγριμάκης!

10/10/2015 - 20:58

Την αήττητη πορεία της συνέχισε η Σπάρτη, που ξεπέρασε το εμπόδιο και του Κανάρη Νενήτων με σκορ 3-0, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 3ης Αγωνιστικής στον Γ' Όμιλο της Γ' Εθνικής.

Η Σπάρτη άνοιξε το σκορ στο 44' με σουτ του Αναστασόπουλου λίγο έξω από την περιοχή και έβαλε τέλος στα όνειρα της ομάδας της Χίου με το ξεκίνημα της επανάληψης, αφού στο 47′ έγινε και το 2-0 με τον Ηλιόπουλο, έπειτα από ασίστ του Αναστασάκου. Ο Κανάρης κατέρρευσε και με τη σέντρα ο Αναστασάκος χρίσθηκε σκόρερ αυτή τη φορά, για το 3-0.

Τα επόμενα λεπτά έγιναν διαδικαστικά, ωστόσο ο αγώνας στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Γιώργου Αγριμάκη, που αγωνίζεται στους Χιώτες ως δανεικός από την ΑΕΛΚ. Ο Μυτιληνιός ποδοσφαιριστής χτύπησε στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της πόλης, όπου οι πρώτες εξετάσεις -σύμφωνα με το sportschios.gr- έδειξαν κάταγμα περόνης, ενώ του τοποθετήθηκε γύψος. Ο Αγριμάκης θα μείνει εκτός δράσης για 3-4 μήνες και όλοι ευχόμαστε να έχει γρήγορη ανάρρωση και να επιστρέψει δυνατός στα γήπεδα το συντομότερο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey