Απολαμβάνει την κορυφή ο Παναρκαδικός!

11/10/2015 - 22:56

Μόνος πρώτος ο Παναρκαδικός, που έκανε το τρία στα τρία στον 3ο Όμιλο, μετά την άνετη και εμφατική του επικράτηση μέσα στη Χαλκίδα με σκορ 0-3, χάρη στα γκολ των Μηλιώτη (9') και Κώτσιρα (42', 72'). Οι γηπεδούχοι, που διαμαρτύρονται για ακυρωθέν γκολ του Σταματάκου στο 22' με το σκορ στο 0-1, ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σκάρου (72').

Στα Ψαχνά, ο τοπικός Ηρακλής πανηγύρισε το πρώτο του τρίποντο, νικώντας υπό καταρρακτώδη βροχή τον ΑΟ Λεβάντε με 1-0 από το γκολ του Σενάι (39'). Από μία αποβολή για κάθε ομάδα, λόγω "κοκορομαχίας" των Κούμη (Ηρακλής Ψαχνών) και Τζαφέρη (ΑΟ Λεβάντε).

Ισόπαλοι δίχως τέρματα έμειναν Λουτράκι και Καλαμάτα, με λιγοστές ευκαιρίες σε ένα μοιρασμένο ματς. Οι γηπεδούχοι άγγιξαν τη νίκη στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Χατζηστάμου πλάσαρε ελάχιστα άουτ από ευνοϊκή θέση.

Από ένα βαθμό πρόσθεσαν στη συγκομιδή τους Παναργειακός και Δόξα Ν. Μανωλάδας, που έμειναν στο 0-0. Μέτριο παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να εκμεταλλευτούν τον παίκτη παραπάνω, λόγω της αποβολής του Παναγιωτόπουλου στο 59' με δεύτερη κίτρινη.

Ο Βύζας Μεγάρων έκανε την έκληξη και πήρε σπουδαίο "2" μέσα στην έδρα της Ένωσης Ερμιονίδας. Το χρυσό γκολ των φιλοξενούμενων πέτυχε ο Παιδάκης στο 77'. Είχαν προηγηθεί οι χαμένες ευκαιρίες των γηπεδούχων, με τον Νταμαρλή στο πρώτο ημίχρονο και με τον Μιχαλάκη στην επανάληψη.

Στη Βάρδα ο Αιολικός έκανε τα εύκολα - δύσκολα, αν και προηγήθηκε με 0-2 από τα γκολ των Κέρι (44') και Σίμωση (46'). Οι γηπεδούχοι μείωσαν με πέναλτι του Κωνσταντινίδη στο 81ο λεπτό. Ο ίδιος παίκτης αστόχησε από την άσπρη βούλα στις καθυστερήσεις, με τον Πουρή και το κάθετο δοκάρι να κρατούν το 1-2.

Χθες, η Σπάρτη νίκησε με 3-0 τον Κανάρη Νενήτων, χάρη στα γκολ των Αναστασόπουλου, Ηλιόπουλου και Αναστασάκου, σε ένα παιχνίδι που στιγματίστηκε από το σοβαρό τραυματισμό του Μυτιληνιού Γιώργου Αγριμάκη.

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του 3ου Ομίλου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey