Κρατήθηκε πρώτος ο Παναρκαδικός

19/10/2015 - 11:06

Σταθερά πρώτος ο Παναρκαδικός, παρά την ισοπαλία με αντίπαλο τη Σπάρτη (1-1) που ήταν άλλωστε και η πρώτη του απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Οι γηπεδούχοι προηγήθκαν με αυτογκολ του Σπηλιωτόπουλου (60'), ωστόσο η ομάδα του Σωτήτη Αντωνίου ισοφάρισε στο 84' με τον Χαλίλι και αγωνίστηκε στα τελευταία λεπτά με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Οικονομόπουλου.

Στη Ζάκυνθο, η Χαλκίδα έφυγε με το τρίποντο της νίκης από την έδρα του ΑΟ Λεβάντε χάρη σε ένα γκολ που πέτυχε ο Τσούπρος στο 21ο λεπτό, με δυνατή κεφαλιά.

Νικηφόρα πέρασε και ο ΠΑΟ Βάρδας από τη Χίο, επικρατώντας του Κανάρη Νενήτων με 0-2. Το σκορ άνοιξε ο Κωνσταντινίδης (19') με ψηλοκρεμαστό σουτ σε αντιεπίθεση και το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Νικολόπουλος (82') με διαγώνιο βολέ. Οι Χιώτες είχαν χαμένο πέναλτι με τον Ανδρέα Ντάμπο (30'), το οποίο απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας, ενώ το σκορ ήταν στο 0-1, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα είχαν δοκάρι με τον Γιοβανάκη.

Το Λουτράκι ήταν καλύτερο, πιέζοντας σε όλο το ματς και καταφέρνοντας να πάρει τη νίκη στο 91ο λεπτό με γκολ του Παπαναστασίου! Οι γηπεδούχοι είχαν δυο δοκάρια, το ένα από χαμένο πέναλτι του Σώκου (32')), με 2 φάσεις με αντεπιθέσεις στο 19' με Κρίστο και στο 76' με Τορρές ,91' το γκολ ο Παπαναστασίου με σουτ από κοντά μετά από κωλυσιεργία της άμυνας, αποβολή στο 94΄λόγω χειρονομιών και το άλλο με τον Χρυσαφίδη (42'), ενώ από τον Ηρακλή Ψαχνών αποβλήθηκε ο Βασιλειάδης ατις καθυστερήσεις.

Σχετικά καλύτερος ο Παναργειακός, αν και η Καλαμάτα ήταν άτυχη στη φάση του διπλού δοκαριού στο 59ο λεπτό σε προσπάθειες των Αθανασόπουλου και Αγγελόπουλου. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 77' ο Νικλιτσιώτης, που πέντε λεπτά νωρίτερα είχε αστοχήσει σε πέναλτι!

Σπουδαία νίκη πήρε η Δόξα Ν. ΜΑνωλάδας επί της Ένωσης Ερμιονίδας με 2-1. Το σκορ άνοιξε στο 35', όταν σε προσπάθεια του Μπαρμπαρούση η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε στο δοκάρι, με τον Γούρμο στην επαναφορά προ κενής εστίας να σημειώνει το 1-0. Ο ίδιος παίκτης έκανε με κεφαλιά και το 2-0 στο 70', έπειτα από κόρνερ. Η Ερμιονίδα απλώς μείωσε στις καθυστερήσεις με γκολ του Τριμπόνια.

Τέλος στα Μέγαρα, ο Αιολικός πανηγύρισε μια άνετη νίκη, κυριαρχώντας σε ολόκληρο το 90λεπτο. Τα γκολ της ομάδας της Μυτιλήνης σημείωσαν οι Κέρι (17'), Σίμωσης (33') και Γάλας (80').

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του 3ου Ομίλου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey