Έντονη δυσαρέσκεια από Αιολικό

11/09/2017 - 14:44 Τελευταία τροποποίηση στις 11/09/2017 - 15:14

Οι... ανακατατάξεις στους ομίλους της Γ' Εθνικής, έστω και σε επίπεδο φημολογίας, προκάλεσαν την αιχμηρή αντίδραση των ανθρώπων του Αιολικού, που διαπιστώνουν ότι το "μαγείρεμα" του καταρτισμού κατά πώς βολεύει τους ισχυρούς με τα μεγάλα μπάτζετ καλά κρατεί και στη νέα εποχή της ΕΠΟ.

Ο Πρόεδρος του Αιολικού Σταύρος Γριπιώτης, κληθείς να σχολιάσει τις πληροφορίες για την τοποθέτηση της ΕΠΣ Πειραιά μαζί με τις ομάδες της ΕΠΣ Λέσβου, ήταν ιδιαιτέρως δυσαρεστημένος. Κι αυτό γιατί το να έρχεται στον όμιλό μια ομάδα με 600 χιλιάρικα μπάτζετ και μεταγραφές Football League, ασφαλώς και δεν είναι ευχάριστο. "Εφόσον αληθεύει αυτό το σενάριο, το να διαχωρίζεται ο Πειραιάς από τα Δωδεκάνησα, δύο Ενώσεις δηλαδή με ιδιαίτερα πρωταγωνιστικούς στόχους, μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως κάποιοι ενδεχομένως να πιέζουν στο παρασκήνιο, ώστε να μοιραστούν οι δυνατές ομάδες στους ομίλους και να εξασφαλιστεί ότι θα διεκδικήσουν την άνοδο χωρίς να κοντραριστούν μεταξύ τους." επεσήμανε στο "SL" ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Μυτιλήνης.

Και συμπλήρωσε με νόημα: "Ίσως τελικά να είναι καιρός οι ρομαντικοί να αποχωρήσουν από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, αφήνοντας τους επαγγελματίες να κάνουν το παιχνίδι τους σε όλες τις κατηγορίες..."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey