Ψαρρόπουλος προς όφελος Αιολικού, Διαγόρα και διαιτητών!

16/10/2017 - 19:28

Το "SL" είχε γράψει από την πρώτη στιγμή πόσο σημαντική θα μπορούσε να αποδειχθεί η ανάληψη της προεδρίας της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ από τον Σταύρο Ψαρρόπουλο και μόλις ένα μήνα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ο ισχυρός άνδρας της ΕΠΣΛ δείχνει με πράξεις πως λειτουργεί προς όφελος τόσο των νησιωτικών ομάδων όσο και των διαιτητών.

Την περασμένη Παρασκευή στα γραφεία της ΕΠΟ, ο Σταύρος Ψαρρόπουλος συναντήθηκε με το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησάς Δημήτρη Καλύβα και συζήτησαν σε καλό κλίμα, λαμβάνοντας σημαντικές αποφάσεις. 

Συγκεκριμένα, οι νησιωτικές ομάδες μεταξύ των οποίων Αιολικός και Διαγόρας Αγ. Παρασκευής μπορούν εφεξής να προχωρούν στην έκδοση των εισιτηρίων μετακίνησης διαιτητών και παρατηρητή των αγώνων τους στη Γ' Εθνική σε συνεργασία με την Ένωση τους, καθώς επίσης τη διαμονή τους σε ξενοδοχείο, αλλά και την εσωτερική τους μετακίνηση. Πρόκειται για μία κίνηση που σκοπό έχει να περιορίσει τα φαινόμενα εξωφρενικών εξοδολογίων, ώστε οι ομάδες να έχουν σημαντικό οικονομικό όφελος. 

Παράλληλα, όπως διευκρινίστηκε, σε περίπτωση που το εξοδολόγιο των διαιτητών περιέχει κάποιο ποσό, το οποίο δεν μπορεί να δικαιολογηθεί, οι ομάδες μπορούν να το προσκομίζουν στην Ένωσή τους, ώστε ακολούθως να γίνει καταγγελία στην ΚΕΔ της ΕΠΟ και να επιβληθούν στους διαιτητές οι προβλεπόμενες κυρώσεις.

Μια ακόμη σημαντική απόφαση αφορά τους διαιτητές και τους βοηθούς των νησιωτικών Ενώσεων, οι οποίοι στο εξής θα πρέπει να ορίζονται να διευθύνουν, στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, ισάριθμους αγώνες Γ' Εθνικής με τους διαιτητές και βοηθούς των υπόλοιπων Ενώσεων. Αποκαθιστώντας έτσι μια αδικία χρόνων, αφού ουσιαστικά οι διαιτητές των νησιών ήταν... αποκλεισμένοι, λόγω των εξόδων μετακίνησής τους, αναζητώντας με το... κιάλι ορισμούς τους στα εθνικά πρωταθλήματα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey