Αλαλούμ με τα οδοιπορικά!

01/02/2011 - 22:17

Στο σημερινό διοικητικό συμβούλο της Λίγκας, οι εκπρόσωποι των ομάδων της Football League και της Football League 2 μίλησαν για όλους και για όλα και συμφώνησαν σε ένα. Ότιγια τα φαλτσοσφυρίγματα στα δύο πρωταθλήματα ευθύνεται αποκλειστικά το μέλος της ΚΕΔ Γιώργος Γιαννόπουλος, ζητώντας την αντικατάσταση του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ & FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ έγινε συνεκτίμηση απόψεων και θέσεων όλων των μελών του ΔΣ για τις μέχρι σήμερα διαιτησίες στα πρωταθλήματα της Β' & Γ' Εθνικής. Με ομόφωνη απόφαση ζητείται από την ΕΠΟ να προβεί σε αντικατάσταση του μέλους της ΚΕΔ κ. Γιώργου Γιαννόπουλου, αρμόδιου για τους ορισμούς διαιτητών της Β΄& Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, θεωρώντας τον υπεύθυνο για τις μέχρι τώρα λανθασμένες επιλογές διαιτητών και ως εκ τούτου ανεπαρκείς διαιτησίες. Η αντικατάσταση του κ. Γ. Γιαννόπουλου θεωρείται επιβεβλημένη και ζητείται να γίνει με νέο μέλος εκτός των ήδη υφιστάμενων μελών της ΚΕΔ».

Στο μεταξύ οριστικοποιήθηκε πόσες ομάδες πέφτουν από κάθε όμιλο, μετά την αποχώρηση του Κεραυνού Κερατέας και της Αγίας Παρασκευής από το πρωτάθλημα. Δεδομένου λοιπόν, πως από κάθε όμιλο θα πρέπει να μείνουν 13 ομάδες, προκύπτει ότι από το νότο θα πέσει μόλις μια και από το βορρά συνολικά τέσσερις.

Παράλληλα όμως συζητήθηκε και το θέμα των οδοιπορικών των ομάδων, με τη Λίγκα να παίρνει τελικά την απόφαση αυτά να μην κοπούν, δίνοντας μια μεγάλη χαρά αλλά και ικανοποίηση στις ομάδες, η οποία ωστόσο δεν κράτησε για πολύ. Κι αυτό γιατί όπως έγινε γνωστό, απομένει η τελεσίδικη απόφαση του ΟΠΑΠ σχετικά με τη χορηγία του προς την Ένωση Β' - Γ' Εθνικής και σε περίπτωση που τελικά ο ΟΠΑΠ δε συνδράμει στη Λίγκα, τότε τα χρήματα των οδοιπορικών θα παρακρατηθούν από τις τακτικές επιχορηγήσεις των ομάδων!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey