Βαρύς ο πέλεκυς για Ζάκυνθο!

03/02/2011 - 17:36

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE 2 δεν άφησε ατιμώρητα τα όσα συνέβησαν στον αγωνα της Ζακύνθου με την ΑΕΛΚ, στις 19 του Γενάρη, επιβάλλοντας βαριές ποινές τόσο στην ομάδα όσο και στους παράγοντες της, που ήταν δηλωμένοι στο Φύλλο Αγώνα και πήραν μέρος στα επεισόδια. Πιο αναλυτικά:

"Επέβαλε στο ΤΑΠ ΖΑΚΥΝΘΟΣ τις πειθαρχικές ποινές α. του χρηματικού προστίμου των πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ, για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου της Ν. ΚΟΝΤΟΝΗ, β. του χρηματικού προστίμου των πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ, για τη συμπεριφορά του προπονητή τερματοφυλάκων της Α. ΒΟΣΣΟΥ, γ. του χρηματικού προστίμου των τριών χιλιάδων (4.000) ευρώ.

Επέβαλε στον Ν. ΚΟΝΤΩΝΗ τις πειθαρχικές ποινές α. του χρηματικού προστίμου των πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ και β. της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τρεις (3) μήνες.

Επέβαλε στον Α. ΒΟΣΣΟ τις πειθαρχικές ποινές α. του χρηματικού προστίμου των δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ και β. της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα (1) μήνα.

Απήλλαξε τον Ζ. ΜΑΡΙΝΟ (τραυματιοφορέας) από την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση (αγώνας της 19-1-2011 με ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ΑΕΛ).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey