Δυσοίωνο το μέλλον της Επανομής...

14/02/2011 - 23:02 Τελευταία τροποποίηση στις 14/02/2011 - 23:28

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε την Δευτέρα η είδηση της παραίτησης του προέδρου της Αναγέννησης Επανομής, Μιχάλη Μπαλασά, επιβεβαιώνοντας μετά την «γκέλα» της Κυριακής με τον Εθνικό Φιλιππιάδας ότι… «ενός κακού, μύρια έπονται!».

Σα να μην έφτανε η νέα χαμένη ευκαιρία των πράσινων να «πατήσουν» κορυφή, πλέον μένουν και… ακέφαλοι διοικητικά! Για την δυσάρεστη εξέλιξη ενημερώθηκαν πριν το χαλάρωμα οι παίκτες των Θεσσαλονικέων, με τον Μπαλασά να αποχωρεί γιατί δεν είχε την προσδοκώμενη οικονομική στήριξη από την τοπική κοινωνία και ένιωσε πολύ μόνος.

Το αξιοσημείωτο της ιστορίας είναι ότι την Δευτέρα, πριν τον ισχυρό άνδρα της διοίκησης, επρόκειτο να παραιτηθεί ο τεχνικός της Αναγέννησης, Αλέκος Βοσνιάδης, αλλά τον… πρόλαβε ο πρόεδρος, που του ζήτησε να παραμείνει εκείνος στο πόστο του, για να μην διαλυθεί η ομάδα!

Πλέον, καθοριστική ημέρα θεωρείται η Τετάρτη, καθώς θα συγκληθεί έκτακτη γενική συνέλευση για την επόμενη μέρα στα διοικητικά. Ο Μιχάλης Μπαλασάς θεωρείται αρκετά δύσκολο να μεταπειστεί και έτσι αναζητούνται άλλοι παράγοντες να «μπουν» μπροστά, ειδάλλως το μέλλον προμηνύεται εξαιρετικά δυσοίωνο και δεν αποκλείεται ακόμα και η διάλυση (στο πιο «σκοτεινό» σενάριο)!

Μέσα σε όλα πρέπει να συνεχιστεί η προετοιμασία για το ματς στη Ζάκυνθο, ενώ ο Βοσνιάδης στις δηλώσεις του για την «γκέλα» της Κυριακής τόνισε: «Μόνο εμείς μπορούμε να χάσουμε τέτοιο ματς. Δεν υπάρχει δικαιολογία, δεχτήκαμε φτηνό γκολ και ενώ είχαμε φάσεις για το 3-1. Δείξαμε αφέλεια και για άλλη μια φορά δεν βρεθήκαμε πρώτοι».

Πηγή: golden3.gr, onsports.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey