Παρελθόν ο Καλύβας από τον Εθνικό

17/01/2022 - 22:51

Καζάνι που βράζει είναι ο Εθνικός λίγα μόνο εικοσιτετράωρα πριν από την αναμέτρηση κόντρα στον Αιολικό, στο ματς που ολοκληρώνει τον Α’ Γύρο στον 6ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε, παρά την νίκη μέσα στην έδρα του Κερατσινίου, να προχωρήσει στη λύση της συνεργασίας της με τον Θεόφιλο Καλύβα. Μάλιστα σε ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές ο ισχυρός άνδρας του Εθνικού, Δημήτρης Κουλούρης, τα έψαλε στους ποδοσφαιριστές για την εικόνα που παρουσιάζουν το τελευταίο διάστημα, επισημαίνοντας τους πως δεν είναι άμοιροι ευθυνών.

Στο πάγκο για τον αγώνα κόντρα στον Αιολικό θα καθίσουν ως υπηρεσιακό δίδυμο οι Ντανιέλ Μπατίστα και Γαληνός Νικολαΐδης, με τη διοίκηση του Εθνικού να αναζητά μια πιο μόνιμη λύση ως τη διάδοχη κατάσταση του Θεόφιλου Καλύβα.

Στον Αιολικό πάντως δεν αποπροσανατολίζονται από τις εξελίξεις στον Εθνικό, τονίζοντας με νόημα πως η ομάδα της Μυτιλήνης έχει έναν και μοναδικό στόχο για το προσεχές ματς (19/1, 13:00) στο Γήπεδο Αγίων Αναργύρων, ανεξαρτήτως των αλλαγών στις τάξεις του αντιπάλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey