Αντωνίου: "Θα γράφαν για τοπικό οι δημοσιογράφοι αν δεν υπήρχε ΑΕΛΚ"

22/03/2011 - 12:27 Τελευταία τροποποίηση στις 22/03/2011 - 12:37

Ο πρώην, πλέον, τεχνικός της Καλλονής, μιλώντας στο Onsports, στάθηκε στον πόλεμο που γίνεται στην  ΑΕΛΚ από «κάποιους τοπικούς δημοσιογράφους», ενώ εξήρε το έργο του προέδρου της ομάδας, Νίκου Μιχαλάκη. Πέραν αυτών ο κ. Αντωνίου υποστηρίζει πως δεν έχει σημασία το αν απολύθηκε ή παραιτήθηκε(!) πλέκοντας για μία ακόμη φορά το εγκώμιο του μεγαλομετόχου Νίκου Μιχαλάκη.

-Αρχικά  κ. Αντωνίου, θα θέλατε να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση σχετικά με το αν παραιτηθήκατε ή απολυθήκατε;

« Δεν έχει σημασία αν παραιτήθηκα ή απολύθηκα. Εγώ σας λέω ότι παραιτήθηκα όπως είπα και στην ανακοίνωση μου. Σημασία όμως δεν έχει αυτό, αλλά να ανακάμψει η ομάδα και γι’ αυτό έδωσα την παραίτηση μου στον πρόεδρο.
Θέλω να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά τον κ. Μιχαλάκη, ο οποίος όπως είπα και στην ανακοίνωση μου, πρόκειται για έναν εξαιρετικό παράγοντα, που αποτελεί κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

-Εκτιμάτε πολύ τον πρόεδρο της ΑΕΛΚ, όπως φαίνεται…

«Ξέρετε, αν δεν ήταν ο Μιχαλάκης, η Καλλονή θα είχε την ίδια κατάληξη που είχε ο Κεραυνός Κερατέας και η Αγία Παρασκευή. Αντί  να του ανάψουν μια λαμπάδα μέχρι το μπόι του, όλοι οι «επιστήμονες» του λεσβιακού ποδοσφαίρου, προσπαθούσαν εδώ και καιρό να κάνουν κακό στην ομάδα».

-Θέλετε να πείτε ποιους εννοείτε ως «επιστήμονες»;

«Είναι για μια ακόμη φορά κάποιοι τοπικοί δημοσιογράφοι, οι οποίοι προσπαθούν ακόμη και τώρα να κερδίσουν εντυπώσεις. Δυστυχώς ο πόλεμος θα συνεχίζεται για την ομάδα. Αυτοί όμως, είναι τυχεροί που υπάρχει η ΑΕΛ Καλλονής, διότι αν δεν υπήρχε η ΑΕΛΚ, θα έκαναν ρεπορτάζ, όπως κάνουν μια ζωή για Β΄ και Γ΄ τοπικό».

-Υπάρχει περίπτωση να εργαστείτε σε κάποια άλλη ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν;

«Κατά κύριο λόγο, θα προσπαθήσω να ξεκουραστώ μέχρι το τέλος της χρονιάς. Αν έρθει κάποια πρόταση, τότε βλέπουμε».

-Κλείνοντας, θα θέλατε να πείτε κάτι προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας σας;

«Φεύγω από μια ομάδα που αγάπησα. Πήρα πρωτάθλημα μαζί της και είμαι περήφανος για τη δουλειά και το έργο μου.
Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου για τη συνεργασία που είχαμε και να τους πω να κλείσουν τα μάτια και τα αυτιά τους σε ό,τι κουτσομπολιό υπάρχει στο χώρο και να κοιτάξουν μπροστά, γιατί μπορούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα».

Πηγή: onsports.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey