Ο βορράς παίζει σήμερα, η ΑΕΛΚ το Σάββατο

23/03/2011 - 11:53

Συνέχεια έχουμε σήμερα στο βόρειο όμιο της Football League 2, με τη διεξαγωγή της 28ης Αγωνιστικής. Δύσκολο ματς έχει να δώσει η πρωτοπόρος Αναγέννηση Επανομής, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την ΑΕ Ποντίων Κατερίνης, με τους νεοφώτιστους τελευταία να δείχνουν ιδιαίτερα ανεβασμένοι.

Παράλληλα, επικίνδυνη έξοδο έχει και ο Φωκικός, που βρίσκεται ακόμα στο... κόλπο της ανόδου, αλλά θα πρέπει να πάρει θετικό αποτέλεσμα, επίσης εκτός έδρας, κόντρα στη Ζάκυνθο που θέλει κι εκείνη βαθμούς για την παραμονή της στην κατηγορία. Όλες οι αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες να ξεκινήσουν στις 15:00:

Ζάκυνθος - Φωκικός
Χωρίς τον τραυματία Τσέργκεφ και τον τιμωρημένο Λαζούρα, πρόκειται να υποδεχτεί η Ζάκυνθος τον Φωκικό. Αντιθέτως, ο προπονητής της ομάδας από την Άμφισσα Μιχάλης Κασάπης έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, αφού δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποια ιδιαίτερη απουσία.

Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας - Δόξα Κρανούλας
Μία απουσία έχει να αντιμετωπίσει ο προπονητής του Μέγα Αλέξανδρου Ηράκλειας, Γιώργος Μαραντάς, και αυτή είναι του τιμωρημένου Νίρλα. Από την άλλη η Δόξα δεν έχει στην αποστολή της τον Θρασκιά που είναι ταλαιπωρημένος από ίωση και τους τιμωρημένους Κρολ και Φρανκίεβιτς.

Εθνικός Φιλιππιάδας - Νίκη Βόλου
Ντεμπούτο θα κάνει ο Γιώργος Κώνστας στον πάγκο του Εθνικού Φιλιππιάδας στο ματς με τη Νίκη Βόλου και εκτός πλάνων του θα μείνουν οι τιμωρημένοι Γ. Λάππας και Τρούλλης. Από τους Βολιώτες δεν θα παίξουν ο στρατευμένος Πετράς και ο ανέτοιμος Τσάγγαρης.

Ναυπακτιακός Αστέρας - Τύρναβος
Όλοι οι παίκτες του Ναυπακτιακού Αστέρα βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του προπονητή Δημήτρη Τομπάζη, αφού δεν λείπει κανείς για το ματς με τον Τύρναβο. Οι νεοφώτιστοι του Μιχάλη Ζιώγα θα παίξουν χωρίς τον τιμωρημένο Νάκα και Σιάτρα.

Αετός Σκύδρας - Κοζάνη
Μία απουσία μόνο έχει να αντιμετωπίσει ο Γιώργος Τυριακίδης του Αετού Σκύδρας για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Κοζάνη και ο λόγος για τον τιμωρημένο Κουλουκίδη. Οι "ερυθρόλευκοι" από την άλλη θα παραταχθούν χωρίς τον επίσης τιμωρημένο Γκόβα.

ΑΕ Ποντίων - Αναγέννηση Επανομής
Αποφασισμένοι για τη νίκη παρουσιάζονται στην ΑΕ Ποντίων, για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Αναγέννηση Επανομής. Οι νεοφώτιστοι του Γιώτη Σταματόπουλου θα παίξουν χωρίς τους τραυματίες Τσιτλακίδη, Μιχαηλίδη, Ορφανίδη και τον τιμωρημένο Παπαγιαννόπουλο. Οι "πράσινοι" του Αλέκου Βοσνιάδη θα αγωνιστούν με όλα τους τα... όπλα, αφού δεν υπάρχει καμία απουσία.

Εορδαϊκός - Οδυσσέας Αναγέννησης
Δύο απουσίες υπάρχουν για τον προπονητή του Εορδαϊκού, Γιώργο Στράντζαλη, με την ομάδα του να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά από ρεπό και να βρίσκει απέναντί της τον Οδυσσέα Αναγέννησης στην Πτολεμαΐδα. Εκτός πλάνων του τεχνικού των γηπεδούχων βρίσκεται ο τραυματίας Αποστόλου και ο τιμωρημένος Τσιανάκας. Οι Σερραίοι από την πλευρά τους δεν υπολογίζουν για την συγκεκριμένη αναμέτρηση τους τιμωρημένους Χουρουζίδη και Καρυπίδη.

(Πηγή: golden3.gr)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey