Φουλ δράση στο βόρειο όμιλο

30/03/2011 - 11:39

Σε σχέση με την βαθμολογική θέση των ομάδων, οι πρωτοπόροι του Βορείου Ομίλου έχουν εύκολο έργο, όμως αυτό θα πρέπει να το αποδείξουν και μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αφού στην πράξη ως τώρα έχει αποδειχθεί ότι κανένα ματς δεν είναι εύκολο.

Η πρωτοπόρος Αναγέννηση Επανομής παίζει στο γήπεδό της με αντίπαλο με τον Αετό Σκύδρας, ενώ ο δεύτερος Φωκικός με τη Δόξα Κρανούλας, επίσης εντός έδρας. Αντιθέτως, η ΑΕΛΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κοζάνη.

Όλες οι αναμετρήσεις της Τετάρτης είναι προγραμματισμένες να ξεκινήσουν στις 16:00:

Φωκικός - Δόξα Κρανούλας

Μία μόνο απουσία έχει να αντιμετωπίσει ο προπονητής του Φωκικού, Μιχάλης Κασάπης, εν όψει του αγώνα με την Δόξα Κρανούλας εντός έδρας. Συγκεκριμένα, εκτός αποστολής βρίσκεται ο τιμωρημένος Θωμόπουλος. Από την άλλη οι απουσίες για τους φιλοξενούμενους είναι δύο για τον ίδιο λόγο και συγκεκριμένα τιμωρημένοι είναι οι Κρολ και Φρανκίεβιτς.

Νίκη Βόλου - Ζάκυνθος

Δύο απουσίες έχει να αντιμετωπίσει ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Βέλικο Ντόβενταν, για το ματς με την Ζάκυνθο. Συγκεκριμένα, εκτός πλάνων του κόουτς είναι οι τραυματίες Μπουσινάκης, Τσάγγαρης. Από την άλλη οι νησιώτες θα ταξιδέψουν χωρίς τους επίσης τραυματίες Κατσαδούρο, Κωστάκη, Παρασκευά.

Αναγέννηση Γιαννιτσών - Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας

Μόνο μία απουσία υπάρχει για τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας, εν όψει του αγώνα με την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Συγκεκριμένα, εκτός πλάνων θα μείνει ο τιμωρημένος Καλιαμπάκας. Για τους γηπεδούχους υπάρχει το πρόβλημα τραυματισμού του Κελπέκη ο οποίος είναι αμφίβολος για τον αγώνα.

Τύρναβος - Εθνικός Φιλιππιάδας

Ο Κωστέλλος είναι η μοναδική απουσία του Τυρνάβου για το εντός έδρας ματς με τον Εθνικό Φιλιππιάδας. Αντιθέτως, οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν χωρίς τρεις παίκτες και ο λόγος για τους τιμωρημένους Λέντζο, Τρούλλη και τον τραυματία Λόλα.

Κοζάνη - ΑΕΛΚ

Στον αριθμό... δύο, περιορίζονται οι απουσίες για τον προπονητή της Κοζάνης, Βασίλη Παπαδόπουλο, για το ματς με την Καλλονή. Εκτός πλάνων βρίσκονται ο τραυματίας Δάντσης και ο τιμωρημένος Μκρτσιαν. Η νεοφώτιστη Καλλονή θα παίξει χωρίς τον τιμωρημένο Λουτσιάνο.

Αναγέννηση Επανομής - Αετός Σκύδρας

Στους τιμωρημένους Λαφαζανίδη και Τζιαβάρα δεν υπολογίζει ο προπονητής του Αετού Σκύδρας, Γιώργος Τυριακίδης για το ματς με την πρωτοπόρο Αναγέννηση Επανομής. Ο Αλέκος Βοσνιάδης από την πλευρά του δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Διαμαντίδη και Σαμαρά.

Οδυσσέας Αναγέννησης - Μακεδονικός

Αρκετές απουσίες έχει να αντιμετωπίσει ο Οδυσσέας Αναγέννησης για τον αγώνα με τον Μακεδονικό εντός έδρας. Συγκεκριμένα, εκτός πλάνων βρίσκονται οι τιμωρημένοι Παϊζάνος, Τριανταφυλλίδης και Ακριτίδης.

ΑΕ Ποντίων Κατερίνης - Εορδαϊκός

Χωρίς τον τιμωρημένο Φωτιά και τους τραυματίες Ορφανίδη και Μιχαηλίδη θα αγωνιστεί η ΑΕ Ποντίων Κατερίνης του Γιώτη Σταματόπουλου απέναντι στον Εορδαϊκό, εντός έδρας. Η ομάδα της Πτολεμαΐδας θα παραταχθεί δίχως τον τιμωρημένο Κριτσωτάκη.

Πηγή: golden3.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey