Ντέρμπι... παντού!

06/04/2011 - 11:30 Τελευταία τροποποίηση στις 06/04/2011 - 11:45

Η σημερινή αγωνιστική στο βόρειο όμιλο της Football League 2 περιλαμβάνει ουκ ολίγες αναμετρήσεις με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον, που μπορούν να φέρουν τα πάνω-κάτω στο βαθμολογικό πίνακα.

Η ομάδα της Καλλονής υποδέχεται στο "Κώστας Κεντέρης" την πρωτοπόρο Αναγέννηση Επανομής και σε περίπτωση νίκης, μπορεί να πλησιάσει στον πόντο την 1η θέση.

Στο άλλο μεγάλο ματς της ημέρας, η Νίκη Βόλου φιλοξενεί το Φωκικό και όποιος κερδίσει, θα προσδοκά παράλληλα σε απώλεια βαθμών της ΑΕΛΚ, ώστε να πάρει κεφάλι στη 2η θέση, την ίδια ώρα που οι Καλλονιάτες ευελπιστούν σε μια μεταξύ τους ισοπαλία.

Η Αναγέννηση Γιαννιτσών αντιμετωπίζει την επικίνδυνη Δόξα Κρανούλας, που κέρδισε την περασμένη εβδομάδα μέσα στην Άμφισσα το Φωκικό και έχει κόψει βαθμούς από όλους τους πρωτοπόρους.

Όλες οι αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες για την Τετάρτη και να ξεκινήσουν στις 16:00:

Τα αγωνιστικά νέα των ομάδων

Νίκη Βόλου - Φωκικός

Πραγματικό ντέρμπι είναι αυτό ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον Φωκικό, με τους οπαδούς των γηπεδούχων να έχουν σκοπό να δώσουν δυναμικό "παρών" στο γήπεδο. Αμφότερες οι ομάδες δεν έχουν να αντιμετωπίσουν αγωνιστικά προβλήματα.

Δόξα Κρανούλας - Αναγέννηση Γιαννιτσών

Ιδιαίτερα επικίνδυνη είναι η Δόξα Κρανούλας που υποδέχεται την Αναγέννηση Γιαννιτσών μία εβδομάδα μετά το διπλό που σημείωσε μέσα στην έδρα του Φωκικού. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν αγωνιστικά προβλήματα, εν αντιθέσει με τους φιλοξενούμενους που εκτός πλάνων βρίσκεται ο τραυματίας Κελπέκης και οι τιμωρημένοι Αποστολόπουλος, Ιασωνίδης.

Ζάκυνθος - Τύρναβος

Αμφίβολος είναι ο Τσέργκεφ της Ζακύνθου για το ματς με τον Τύρναβο, καθώς ταλαιπωρείται από τραυματισμό ενώ σίγουρα απόντες είναι οι τιμωρημένοι Γιαντσέλης, Κόντη. Παράλληλα, αρκετές είναι οι απουσίες και για τους νεοφώτιστους αφού δεν θα παίξουν οι τιμωρημένοι Γεωργατζιάς, Κ. Μάγγος, Θ. Μάγγος και Σκούπρας.

Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας - Κοζάνη

Δύο απουσίες έχει να αντιμετωπίσει ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας εν όψει του ματς με την Κοζάνη, καθώς δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι τιμωρημένοι Καρασαλίδης και Νίρλας. Από την άλλη οι "ερυθρόλευκοι" θα παίξουν χωρίς τον Κάλφα ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα με την Καλλονή.

Καλλονή - Αναγέννηση Επανομής

Άπαντες παρόντες βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή της Αναγέννησης Επανομής, Αλέκο Βοσνιάδη, για τον εκτός έδρας αγώνα με την Καλλονή, στο ντέρμπι κορυφής. Το ίδιο όμως (σχεδόν) ισχύει και για τους νεοφώτιστους, που έχουν δεν υπολογίζουν στο μακροχρόνια απόντα Χρήστο Μήτση και στον Παναγιώτη Χρόνη.

Ναυπακτιακός Αστέρας - Οδυσσέας Αναγέννησης

Μόνο ο Κουκούτσης ο οποίος είναι τιμωρημένος, θα λείψει από τον Οδυσσέα Αναγέννησης για τον αγώνα με τον Ναυπακτιακό Αστέρα. Και οι γηπεδούχοι επίσης έχουν μία απουσία αυτή του τιμωρημένου Οξύζογλου.

Αετός Σκύδρας - Εορδαϊκός

Οι Λεκάκης και Μαργιόριδης είναι απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει ο προπονητής του Αετού Σκύδρας, Γιώργος Τυριακίδης, για τον αγώνα με τον Εορδαϊκό. Ο Γιώργος Στράντζαλης δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Κουτσουρέ.

Μακεδονικός - ΑΕ Ποντίων

Ο Γιώτης Σταματόπουλος της ΑΕ Ποντίων έχει σκοπό να παρατάξει την ομάδα του στον αγώνα με τον Μακεδονικό, εκτός έδρας, χωρίς τους τιμωρημένους Νάιντο και Σαββίδη, ενώ παράλληλα ανέτοιμοι είναι οι Ορφανίδης, Μιχαηλίδης.

Ρεπό: Εθνικός Φιλιππιάδας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey