Προς ματαίωση ο αγώνας της Ρόδου με τη Μύκονο

28/04/2023 - 10:34 Τελευταία τροποποίηση στις 28/04/2023 - 11:09

Προς ματαίωση οδηγείται ο αγώνας τη Ρόδου με τη Μύκονο για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες.

Η ομάδα των Κυκλάδων το πιθανότερο δεν θα μεταβεί στο νησί των "Ιπποτών" για συγκοινωνιακούς λόγους κα ο αγώνας θα κριθεί στα χαρτιά με 3-0 α.α υπέρ των γηπεδούχων.

Πρακτικά για τον Αιολικό αυτό σημαίνει ότι με ήττα μπορεί να βρεθεί δεύτερος στην διαφορά των τερμάτων (μετά το 3-0 της Ρόδου) και για τον λόγο αυτό στο στρατόπεδο των "κυανόλευκων" δεν πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός, όμως ταυτόχρονα σβήνει και το σενάριο της δεύτερης θέσης για τον Πανιώνιο.

Ο Αιολικός θέλει μόνο νίκη για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο την χρονιά απέναντι σε έναν ιστορικό αντίπαλο, όμως ακόμη και ο βαθμός της ισοπαλίας χρήζει πρωταθλήτρια την ομάδα της Λέσβου. Για τον Κυριακάτικο αγώνα υπάρχει αναβρασμός, αναμένεται sold out καθώς ο φίλαθλος κόσμος τρέχει να εξασφαλίσει το μαγικό χαρτάκι για να βρεθεί στον "Ταρλά" που αναμένουν όλοι να αναβιώσουν ένδοξες στιγμές του παρελθόντος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey