ΦΣ Κοζάνης: Στην Κρήτη το πρώτο ραντεβού με την ιστορία

12/05/2023 - 13:21 Τελευταία τροποποίηση στις 12/05/2023 - 14:52

Αντιμέτωπη με την ιστορία θα βρεθεί η ομάδα της ΦΣ Κοζάνη, το Σάββατο (13/5) στις 15:00, στο Εθνικό Στάδιο Αρχανών “Μαρκομιχελάκειο” Ηρακλείου Κρήτης με αντίπαλο τον Γιούχτα, για την 1η αγωνιστική των play-offs της Γ Εθνικής.

Την Κυριακή 30/4/2023 η Κοζάνη στέφθηκε πρωταθλήτρια του 2ου Ομίλου Γ Εθνική με στόχο την άνοδο στη Super League 2. Η τελευταία φορά που συνέβη κάτι ανάλογο ήταν πριν 42 χρόνια το 1981 όταν αναδείχθηκε πρωταθλήτρια 4ου Ομίλου Εθνικής Ερασιτεχνικής 1980-81 και ανέβηκε για τελευταία φορά στην Β Εθνική.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν σήμερα Παρασκευή 12/5  την προετοιμασία τους υπό τις οδηγίες του Νίκου Μπαδήμα, ο οποίος επέλεξε και τους ποδοσφαιριστές που θα συμπεριλάβει στην αποστολή της αναμέτρησης και θα ταξιδέψουν αεροπορικώς από τη Θεσσαλονίκη για Κρήτη.

Ο Νίκος Μπαδήμας, θα έχει σχεδόν όλους τους παίκτες στην διάθεση του, πλην των τραυματιών Γιάννη Παπαδόπουλου, Θωμά Πιρίτζαους και Κίττον Ίσακσον. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό τόσο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την πρώτη θέση του 2ου ομίλου όσο και για την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣ Κοζάνης κάνοντας νταμπλ.

Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συμφωνούν, ώστε να υπάρχει σοβαρότητα και σεβασμός για τον κάθε αντίπαλο χωριστά. Μέχρι τώρα η πορεία στην χρονιά είναι άκρως επιτυχημένη και άπαντες θέλουν να κλείσουν μια μαγική… σεζόν με την άνοδο στην Super League 2.

giouxtas-2022-23.jpg (770×438)

Αφήνουν πίσω τον τελικό κυπέλλου στον Γιούχτα και βλέπουν Κοζάνη

Στον Γιούχτα αφήνουν πίσω τον χαμένο τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΗ και στρέφουν την προσοχή τους στην πρεμιέρα των play offs με αντίπαλο την Κοζάνη.

Η απώλεια του τροπαίου σίγουρα επηρέασε τους Αρχανιώτες αλλά πρώτος στόχος παραμένει η άνοδος και δεν υπάρχει πλέον χρόνος για οποιαδήποτε άλλη σκέψη.

H ομάδα του Νίκου Σουργιά θέλει να είναι επίσης η μία από τις τέσσερις που θα κερδίσουν το εισιτήριο ανόδου και γνωρίζει καλά ότι ένα καλό ξεκίνημα στο γήπεδο της απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα που εξασφάλισε τον τίτλο με διαφορά 15 βαθμών, θα της δώσει άλλον αέρα για τη συνέχεια. Ανυπομονησία και ενθουσιασμός για τον πρώτο αγώνα επικρατεί στις τάξεις των πρωταθλητών του 5ου ομίλου που θέλουν να μπουν με το δεξί στα play offs. 

Απόντες από την αναμέτρηση θα είναι ο Νύκταρης που δεν κατάφερε να βγάλει  όλο το μέρος της προπόνησης, όπως επίσης οι Μπέρκης και Πλουσής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey