Δίκαιη επικράτηση 2-0 για την Κοζάνη!

17/05/2023 - 21:08 Τελευταία τροποποίηση στις 17/05/2023 - 21:23

Την πρώτη νίκη 2-0 πανηγυρίζει και η Κοζάνη με αντίπαλο τον Καμπανιακό, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του ομίλου προβιβασμού στην Super League 2.

Η ομάδα της Κοζάνης επικράτησε δίκαια απέναντι στον Καμπανιακό που ήταν κατώτερος των περιστάσεων με παθητικό ρόλο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης με δυνατό σουτ του Μπακάλη έξω από την μεγάλη περιοχή. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προσπάθησε να αντιδράσει, όμως η Κοζάνη ήλεγχε πλήρως το παιχνίδι και θα μπορούσε να φτάσει και σε δεύτερο τέρμα πριν την λήξη του ημιχρόνου αν ο Γιακουμής δεν αντιδρούσε σωστά σε δύο περιπτώσεις.

Ο Καμπανιακός προσπάθησε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου να πάρει μέτρα στο γήπεδο αλλά δεν κατάφερε να προβληματίσει τους γηπεδούχους. Αντιθέτως η ομάδα της Κοζάνης πλησίασε ακόμη δύο φορές στο δεύτερο γκολ, το οποίο ήρθε τελικά στο 70'.Ο Βοριαζίδης με άπιαστη κλείδωσε την υπόθεση νίκη, ενώ τα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα ήταν διαδικαστικά με τους γηπεδούχους να διαχειρίζονται εξαιρετικά το υπέρ τους σκορ μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Οι συνθέσεις:

Κοζάνη:Καραγκιόζης, Πάνος, Λάμπογλου (60′ Κουφάς), Γιαλαμίδης (72′ Παπανικόλας), Μπακάλης (60′ Στόιος), Νιάσε (46′ Βοριαζίδης), Κανούλας, Ψάλτης, Παπαργυρίου, Αποστολίδης (75′ Μπίντσης), Μαραγκός

Καμπανιακός:Γιακουμής, Καθάριος Ν. (75′ Παπακωνσταντίνου), Βοσκόπουλος, Ξανθόπουλος, Σαρβανίδης (60′ Ντόγος), Πόζογλου (60′ Μαγκούτης), Καθάριος Π. (72′ Χρηστίδης), Κεχαγιάς, Μανιός, Καράμπελας, Μπουτζίκος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey