Μάχες σε όλα τα μέτωπα

13/04/2011 - 09:46

Αν ρίξει κάποιος μία ματιά στο βαθμολογικό πίνακα και δει τους αγώνες που πρόκειται να γίνουν σήμερα Τετάρτη στο βόρειο όμιλο της Football League 2, αμέσως θα καταλάβει ότι υπάρχουν "μάχες" σε όλα τα... μέτωπα. Τόσο για τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, όσο και για τις τελευταίες.

Ο Φωκικός υποδέχεται την Αναγέννηση Γιαννιτσών, ομάδες που κοντράρονται για την τρίτη θέση της βαθμολογίας, ενώ η Νίκη Βόλου -από κοντά- συνεχίζει να ελπίζει και παίζει εντός έδρας με τον Τύρναβο.

Η ΑΕΛΚ δοκιμάζεται στην έδρα του δυνατού Εορδαϊκού, ενώ η πρωτοπόρος Αναγέννηση Επανομής θα υποδεχτεί στο γήπεδό της τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας, που θέλει βαθμούς για να παραμείνει στην κατηγορία.

Φωκικός - Αναγέννηση Γιαννιτσών

Μία απουσία έχει μόνο να αντιμετωπίσει ο προπονητής του Φωκικού, Μιχάλης Κασάπης, για το εντός έδρας ντέρμπι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Και ο λόγος για τον τραυματία Νίκο Θωμόπουλο. Από την άλλη δεν υπολογίζεται ο επίσης τραυματίας Κελπέκης.

Τύρναβος - Νίκη Βόλου

Δύο απουσίες έχει να αντιμετωπίσει η Νίκη Βόλου για τον αγώνα με τον Τύρναβο. Οι Βολιώτες δεν υπολογίζουν τον τιμωρημένο Νάστο και τον τραυματία Τσερκέζο. Στη Νίκη περιμένουν να έρθει ισόπαλο το ντέρμπι ανάμεσα στον Φωκικό και την Αναγέννηση Γιαννιτσών, ώστε αυτοί να νικήσουν και να υπάρξει τριπλή ισοβαθμία στην τρίτη θέση. Από τον Τύρναβο θα λείψει ο τιμωρημένος Σκούπρας.

Κοζάνη - Δόξα Κρανούλας

Τρεις είναι οι απουσίες για τη Δόξα Κρανούλας, εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Κοζάνη που θέλει νίκη για να παραμείνει μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού. Συγκεκριμένα, δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Τασιούλας, Παπαβασιλείου και ο τραυματίας Φρανκίεβιτς. Και από τους γηπεδούχους δεν θα παίξει ο επίσης τιμωρημένος Κυριακίδης.

Αναγέννηση Επανομής - Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας

Δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο αγωνιστικό πρόβλημα ο προπονητής της Αναγέννησης Επανομής, Αλέκος Βοσνιάδης, εν όψει του εντός έδρας αγώνα με τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας.

Οδυσσέας Αναγέννησης - Εθνικός Φιλιππιάδας

Κανένα πρόβλημα δεν έχει να αντιμετωπίσει ο προπονητής του Οδυσσέας Αναγέννησης, Ανδρέας Παντζιαράς, αφού έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Αντιθέτως, από την άλλη ο Εθνικός Φιλιππιάδας θα παίξει χωρίς τους τιμωρημένους Παλιάγκα και Δημουλιά.

Εορδαϊκός - ΑΕΛΚ

Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν υπάρχει για τον προπονητή του Εορδαϊκού, Γιώργο Στράντζαλη, για την αναμέτρηση στην Πτολεμαΐδα με την Καλλονή. Οι νεοφώτιστοι από την πλευρά τους θα παραταχθούν χωρίς τους τραυματίες Λουτσιάνο και Μήτση.

ΑΕ Ποντίων - Ναυπακτιακός Αστέρας

Χωρίς τον Σταματέλο θα παραταχθεί ο Ναυπακτιακός Αστέρας εκτός έδρας με την ΑΕ Ποντίων. Ο ποδοσφαιριστής των "ερυθρολεύκων" είναι τιμωρημένος και δεν θα αγωνιστεί στο σημαντικό ματς που είναι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας.

Αετός Σκύδρας - Μακεδονικός

Οι Λαφαζανίδης και Μπρέγκου είναι οι δύο απουσίες του Αετού Σκύδρας για το ματς με τον Μακεδονικό, καθώς αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές είναι τιμωρημένοι. Από τους "πράσινους" θα λείψουν οι Πεχλιβάνης και Μανουσαρίδης.

Ρεπό: Ζάκυνθος

Πηγή: golden3.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey