Στη Super League 2 Κοζάνη και Καμπανιακός

14/06/2023 - 19:13 Τελευταία τροποποίηση στις 14/06/2023 - 20:07

Η Κοζάνη, ο Αιολικός και ο Καμπανιακός είναι οι τρεις ομάδες που εξασφάλισε την άνοδο στη Super League 2 από την 8η αγωνιστική των play offs ανόδου.

Δύο στροφές πριν τη λήξη του μίνι πρωταθλήματος, η ομάδα της Κοζάνης στον αγώνα της χρονιάς με αντίπαλο τον Τηλυκράτη, με σουτ-βολίδα του Αποστολίδη λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου πήρε τους τρεις πόντους που την έστειλαν στη Β Εθνική μετά από 42 χρόνια. Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ακολούθησαν έντονοι πανηγυρισμοί στο ΔΑΚ Κοζάνης για τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας. Η Κοζάνη βρίσκεται στη πρώτη θέση με 12 βαθμούς και την προσεχή Κυριακή θα ταξιδέψει στη Λέσβο για τον αγώνα με τον Αιολικό που και αυτός κέρδισε την άνοδο, αφού την επόμενη αγωνιστική αναμετρούνται ο Τηλυκράτης με τον Γιούχτα.

Ισοπαλία στο Ηράκλειο και άνοδος για τον Καμπανιακό

Ο Γιούχτας έφτασε κοντά σε μια μεγάλη νίκη που θα του έδινε προβάδισμα για την άνοδο, ωστόσο έμεινε στο 1-1 με τον Καμπανιακό και την επόμενη αγωνιστική θα παίξει τα ρέστα του για την άνοδο στην Super League 2 εκτός έδρας κόντρα στον Τηλυκράτη που και εκείνος θέλει αποκλειστικά τους τρεις βαθμούς.

Η ομάδα των Αρχανών άνοιξε το σκορ στο 36ο λεπτό με την προβολή του Ροβίθη. Ο Καμπανιακός ισοφάρισε στο 83' με την κεφαλιά του Ιγνατίδη και κατέκτησε την άνοδο.

8η αγωνιστική

Κοζάνη-Τηλυκράτης 1-0

Γιούχτας-Καμπανιακός 1-1

Βαθμολογία              

Κοζάνη            12    8-6

Καμπανιακός    11  9-7

Αιολικός           10    8-8

Γιούχτας            6    6-8

Τηλυκράτης       5    5-7

9η αγωνιστική, 18/6, 17:00

Αιολικός-Κοζάνη

Τηλυκράτης-Γιούχτας

Ρεπό:Καμπανιακός

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey