Μ. Κασάπης: "Η ΑΕΛΚ μπορεί τον τίτλο..."

20/04/2011 - 11:48 Τελευταία τροποποίηση στις 20/04/2011 - 12:16

Το πρωτάθλημα της Football League 2 πλησιάζει προς το τέλος του και μετά από πολλές συγκινήσεις, εναλλαγές στην κορυφή, επεισόδια αλλά και παρασκήνια, όλα είναι ακόμη ορθάνοιχτα για όλους τους διεκδικητές της ανόδου στη μεγαλύτερη κατηγορία.

Ένας άνθρωπος, που φέτος συζητήθηκε όσο λίγοι, συνδυάζοντας το όνομά του με δύο ομάδες που αυτή τη στιγμή είναι μέσα στους στόχους τους, είναι ο Μιχάλης Κασάπης. Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΛΚ, αποχώρησε επεισοδιακά από το τιμόνι της καλλονιάτικης ΠΑΕ, παρά το ότι βρισκόταν μαζί της στην πρώτη θέση, έπειτα από πλήρη διαφωνία με τον νέο -εν τω μεταξύ- μεγαλομέτοχο της ομάδας, Νίκο Μιχαλάκη.

Η συνέχεια τον βρήκε στο Φωκικό, με τον οποίο διεκδικούσε μέχρι πρότινος την απευθείας άνοδο, ενώ τώρα, είναι μέσα στο παιχνίδι των μπαράζ. Το sportlesvos.gr μίλησε μαζί του, μετά από αρκετό χρονικό διάστημα, ζητώντας του τις προβλέψεις του για την κατάκτηση του τίτλου και εκείνος αυθόρμητα, μίλησε τόσο για το Φωκικό, όσο για την ΑΕΛΚ και τον Νίκο Μιχαλάκη.

Και ειδικά τα λόγια του, για το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, εκπλήσσουν και καταδεικνύουν πως ο χρόνος που πέρασε, έδρασε καταλυτικά για να αμβλυνθούν οι μέχρι πρότινος ισχυρές αντιδικίες, που είχαν μεταξύ τους...

Κόουτς πέρασε πολύ καιρός από την τελευταία φορά που μιλήσαμε… Τι νέα;

«Είναι όλα καλά. Αν και αυτοκτονήσαμε στα τελευταία παιχνίδια, είμαστε ακόμα μέσα στο στόχο της ανόδου!».

Την Καλλονή την παρακολουθείς;

«Φυσικά και την παρακολουθώ. Η ΑΕΛΚ είναι ένα κομμάτι της καρδιάς μου. Έμεινα λίγο, αλλά δέθηκα με τον κόσμο, με τον τόπο και της εύχομαι ότι καλύτερο.».

Πιστεύεις πως μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο;

"Νιώθω, ότι έχει την κατάσταση στα χέρια της αυτή τη στιγμή και πιστεύω πως θα κατακτήσει τον τίτλο. Γενικά είμαι πολύ ευτυχισμένος σαν άνθρωπος και σαν προπονητής που και οι δύο ομάδες που εργάστηκα φέτος είναι μέσα στους στόχους τους…»

Νιώθεις ακόμη κάποια πίκρα για τον τρόπο που αποχώρησες από την Καλλονή;

«Κοίταξε, όταν ήταν ακόμη φρέσκα τα πράγματα, είχα πολλά μέσα στο μυαλό μου. Πλέον μπορώ να πω, πως ο χρόνος επέδρασε καταλυτικά. Για μένα είναι όλα περασμένα ξεχασμένα. Δεν έχω σήμερα πρόβλημα με κανέναν. Ακόμη και για τον κ. Μιχαλάκη, εγώ είχα άψογη συνεργασία μαζί του. Άλλοι ήταν οι λόγοι που ήρθαμε τότε σε ρήξη. Όμως από εκεί και έπειτα είμαστε επαγγελματίες κι εγώ κι αυτός…. Πιστεύω, ότι έδωσα πράγματα στην ΑΕΛΚ. Κι εκείνη σε μένα. Δεν κρατάω κακίες και ειλικρινά εύχομαι στην ομάδα να ανέβει, γιατί έχει δείξει σε όλη της την πορεία στο πρωτάθλημα, πως το αξίζει… Όμως πιστεύω, ότι και εμείς μπορούμε να πετύχουμε την έξοδο στα μπαράζ και εκεί ότι ήθελε προκύψει.».

Σε λίγες ημέρες η μεγάλη σου αγάπη, η ΑΕΚ, παίζει στον τελικό Κυπέλλου και είναι το απόλυτο φαβορί για να επιστρέψει μετά από χρόνια στους τίτλους… Ένα σχόλιο;

«Θα το πάρουμε το Κύπελλο! Το έχει ανάγκη ο κόσμος, η ομάδα. Δεν αξίζει στην ΑΕΚ να είναι τόσα χρόνια μακριά από τους τίτλους...».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey