Στην Κόρινθο ο Ανδρέας Δερμιτζάκης

18/08/2023 - 22:29

Στην ομάδα της Κορίνθου θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην ποδοσφαιριστής του Αιολικού Ανδρέας Δερμιτζάκης. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ανδρέας Δερμιτζάκης είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ Κόρινθος 1963. Ο νεαρός αμυντικός μέσος με πλούσιο βιογραφικό, έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες, ανάμεσα τους οι Αιολικός Μυτιλήνης, Ολυμπιακός U20 και Λάρισα.

Ο Ανδρέας υπέγραψε σήμερα το πρωί το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΣ και θα ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους παίκτες στην προετοιμασία της ομάδας. Ανδρέα σου ευχόμαστε να είσαι υγιής και να πετύχεις τους στόχους σου! Στηρίζουμε το όνειρο!»

Ο Δερμιτζάκης με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο μαζικής δικτύωσης αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο την ομάδα του Αιολικού.

"Ένα πολυ ωραιο κεφάλαιο της καριέρας μου με την ομάδα του Αιολικού  έκλεισε , απο τους λίγους παίχτες που ήτανε απο την άρχη στην ομάδα ακούγοντας όλους να λένε ότι θα υποβιβαστούμε καταφέραμε και κάναμε το άκρως αντίθετο , με τρομερούς συμπαίχτες  προπονητικό τιμ και διοίκηση  που πάνω απο όλα γίναμε οικογένεια καταφεραμε και πήγαμε την ομάδα εκεί που δικαιωματικά της άξιζε , με μια προσωπική υποχρέωση που υπήρχε στην μέση που λέγετε στρατός έδωσα προσωπικά το 100 τα 100 μου ώστε να είμαι για υην ομάδα  εκεί να βοηθήσω και σε μήνες που ήταν δύσκολοι να βγαίνω σε όλες τις προπονήσεις, να κοιμάμαι καλά και παράλληλα να παρευρίσκομαι σε προπονήσεις και αγώνες και αλλά πολλα.

Δυστυχώς στεναχωριέμαι που ενώ δώσαμε όλοι τόσο μεγάλο αγώνα τα πράγματα δεν πήγαν όπως προσωπικά ήθελα για την συνέχεια με την ομαδα του Αιολικός Μυτιλήνης για διάφορους λόγους  .Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Jim Massunited που μου έδωσε την στήριξη και την ευκαιρία να αγωνιστώ ατην ομάδα με ότι μπορούσε και τον αγώνα που έδωσε και αυτός προσωπικά ,την υπόλοιπη διοίκηση που τρέχανε να μου κλείσουν εισιτήρια τελευταία μέρα ώστε να μπορώ και εγώ να παρευρεθώ στους αγώνες ,το προπονητικό τιμ που ήταν πάντα δίπλα μας για ότι χρειαστούμε ,τους οπαδούς μας που κάνανε ταξίδια ως την άλλη ακρη  ενώ είχανε δουλειές και οικογένειες πίσω τους ,  όλους τους συμπαίχτες μου  που έδωσαν και την ψυχή τους ώστε να υλοποιηθεί αυτό το όνειρο και τελος μπορεί να γίνομαι γραφικός αλλά θα υο λέω συνέχεια την μητέρα μου και την οικογένεια μου που ήταν διπλα μου σε αυτήν την υπέροχη και συνάμα δύσκολη χρονια λόγω των πολλών υποψρεωσεων. Συγνωμη αν ξέχασα κάποιον,  δεν λέω αντίο αλλά εις το επανιδειν ".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey