Στην Α.Ε.Ρ. Αφάντου ο Μανώλης Βόϊκος

22/08/2023 - 14:03 Τελευταία τροποποίηση στις 22/08/2023 - 14:18

Μεγάλο άλμα για τον ταλαντούχο νεαρό ποδοσφαιριστή Μανώλη Βόϊκο, ο οποίος θα συνεχίσει στο νησί της Ρόδου και συγκεκριμένα στην ΑΕΡ Αφάντου.

Η πρωταθλήτρια Δωδεκανήσων ήρθε σε συμφωνία με τον Βόϊκο, ο οποίος έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις με τη φανέλα του νταμπλούχου Αετού. Η ΑΕΡΑ και ιδιαίτερα ο προπονητής της ομάδας κ. Χρυσόπουλος έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τον Μυτιληνιό παίκτη, ο οποίος ετοιμάζεται για το δύσκολο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Η ομάδα της Ρόδου στην οποία υπάρχει πολύ καλή οργάνωση σε όλα τα επίπεδα, μετά από εξαιρετικές συστάσεις ενέταξε στο δυναμικό της τον 17χρονο μεσοεπιθετικό ο οποίος ετοιμάζεται να δοκιμάσει την τύχη του για πρώτη φορά εκτός Λέσβου και σε ένα υψηλότερου επιπέδου πρωτάθλημα στο οποίο υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Οι δύο πλευρές έδωσαν επίσημα τα χέρια, με τον νεαρό Μυτιληνιό ποδοσφαιριστή να έχει μπει ήδη στις προπονήσεις της νέας του ομάδας.

Η πορεία του Μανώλη του Βόϊκου χρόνο με τον χρόνο είναι ανοδική με σκληρή δουλειά και έχει αποδείξει ότι διαθέτει το ταλέντο για να αγωνιστεί και να καθιερωθεί στις εθνικές κατηγορίες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey