Βοσνιάδης: "Η Επανομή την απ'ευθείας άνοδο"

22/04/2011 - 16:12 Τελευταία τροποποίηση στις 22/04/2011 - 21:31

Μετά από 31 αγωνιστικές η Αναγέννηση Επανομής κρατά την τύχη στα χέρια της αναφορικά με την άνοδο στην Football League. Με τρεις νίκες στα επόμενα τρία παιχνίδια παίρνει το εισιτήριο για την μεγαλύτερη κατηγορία. Ένα εισιτήριο, που θα μπορούσε να είχε εξασφαλίσει νωρίτερα αν δεν είχε... γκελάρει στα δύο τελευταία παιχνίδια με Καλλονή και Μέγα Αλέξανδρο.

Ο τεχνικός της ομάδας, Αλέκος Βοσνιάδης μίλησε στο Golden3 για τα επόμενα ματς και τόνισε, ότι σημαντικό ρόλο παίζει ο τρόπος αντίδρασης της ομάδας μετά από αρνητικά αποτελέσματα. Ο Έλληνας προπονητής πιστεύει στο 3 και 3, στην άνοδο, ενώ παράλληλα μιλάει για την ποιότητα των ποδοσφαιριστών του.

"Από εδώ και πέρα δεν θα πρέπει να κάνουμε τα λάθη που κάναμε στους δύο τελευταίος αγώνες και μας στέρησαν βαθμούς. Μας έχει ξανασυμβεί μέσα στη σεζόν να έχουμε δύο συνεχόμενα ανάποδα αποτελέσματα όμως καταφέραμε να αντιδράσουμε καλά. Το ίδιο πιστεύω ότι θα κάνουμε και τώρα. Μετά τα παιχνίδια με Καλλονή και Μέγα Αλέξανδρο έχουμε ηρεμήσει και έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε το τρία στα τρία στα επόμενα ματς μέχρι το φινάλε και να πάρουμε τελικά την απ' ευθείας άνοδο. Εδώ που έχουμε φτάσει πρέπει να κερδίσουμε όλα τα ματς”, δήλωσε αρχικά ο κ. Βοσνιάδης στο Golden3 και πρόσθεσε:

“Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε με το ξεκίνημα της περιόδου, πλέον υπάρχει μεγάλη συσπείρωση από όλους γύρω από την ομάδα. Από διοίκηση, παίκτες και τεχνικό επιτελείο. Στο μεγαλύτερο διάστημα του πρωταθλήματος ήμασταν στην πρώτη θέση και νομίζω ότι θα μπορέσουμε να μείνουμε εκεί μέχρι το φινάλε”.

Όσο για τα δυνατά χαρτιά της Επανομής που την έχουν φέρει στο ρετιρέ της βαθμολογίας ο τεχνικός της πρωτοπόρου τόνισε: “Η ποιότητα των παικτών μας είναι αυτή που μας έχει φέρει στην κορυφή και στο σημείο που είμαστε αυτή τη στιγμή. Και οι μεγάλοι σε ηλικία παίκτες έχουν εμπειρία και ποιότητα αλλά και οι νεαροί είναι ποδοσφαιριστές που σε λίγα χρόνια θα παίζουν σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Ήδη πολλές ομάδες έχουν “τσεκάρει” κάποιους από αυτούς”.

Τέλος για το αν οι δύο συνεχόμενες γκέλες έχουν έρθει από το άγχος που “βαραίνει” πλέον τα πόδια των ποδοσφαιριστών του ο Αλέκος Βοσνιάδης είπε στο Golden3: “Σε όλες τις ομάδες που έχουν στόχους κάποια στιγμή θα βγει άγχος και πίεση. Είτε για ομάδες που κυνηγάνε την άνοδο είτε γι' αυτούς που παλεύουν να σωθούν. Το θέμα είναι πως αντιδράς και πως το αντιμετωπίζεις. Εμείς κρατάμε τα λάθη μας και προσπαθούμε να τα διορθώνουμε σε κάθε παιχνίδι”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey