Παραμονεύει η ΑΕΛΚ!

27/04/2011 - 11:00 Τελευταία τροποποίηση στις 27/04/2011 - 12:00

Δύσκολη αποστολή επιφυλάσσει η 32η Αγωνιστική της Football League 2, για την πρωτοπόρο του βορείου ομίλου, Αναγέννηση Επανομής. Οι "πράσινοι" του Αλέκου Βοσνιάδη έχουν να αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Δόξα Κρανούλας και θέλουν μόνο τη νίκη για να συνεχίσουν από θέση οδηγού, διεκδικώντας με αξιώσεις την απευθείας άνοδο στη Β' Εθνική.

Από τη στιγμή όμως που μόνο εύκολο δεν είναι το ματς απέναντι στη φορμαρισμένη ομάδα της Κρανούλας, η ΑΕΛΚ παραμονεύει για να "αρπάξει" την πρωτιά, υποδεχόμενη στο Στάδιο "Κώστας Κεντέρης" το Μακεδονικό, που είναι σίγουρα υποβιβασμένος στη Δ’ Εθνική και δεν αποτελεί φόβητρο.

Οι αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες για τις 16:00:

Τύρναβος – Φωκικός

Μία απουσία έχει να αντιμετωπίσει ο τεχνικός του Τυρνάβου, Μιχάλης Ζιώγας, για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Φωκικό. Συγκεκριμένα, εκτός πλάνων είναι ο Γεωργαντζιάς, καθώς είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Δόξα Κρανούλας – Αναγέννηση Επανομής

Χωρίς τον Δερμιτζόγλου θα παρατάξει την Αναγέννηση Επανομής ο προπονητής Αλέκος Βοσνιάδης, στο εκτός έδρας ματς με τη Δόξα Κρανούλας. Και αυτό διότι ο ποδοσφαιριστής των "πρασίνων" είναι τιμωρημένος. Από την άλλη οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, καθώς όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Ανέστη Ζώη.

Ζάκυνθος – Οδυσσέας Αναγέννησης

Εκτός πλάνων βρίσκεται ο Κατσαδούρος της Ζακύνθου για τον εντός έδρας αγώνα με τον Οδυσσέα Αναγέννησης, καθώς είναι τιμωρημένος και δεν θα μπορέσει να παίξει στον σημαντικό αγώνα για την σωτηρία. Από την άλλη οι Σερραίοι θα παίξουν χωρίς τρεις ποδοσφαιριστές και ο λόγος για τους τιμωρημένους Κουκούτση, Τριανταφυλλάκο και Λαμπερνάκη.

Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας – Εορδαϊκός

Αρκετά σημαντικό εντός έδρας ματς έχει ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας, απέναντι στον Εορδαϊκό. Οι νεοφώτιστοι θέλουν μόνο νίκη για να κρατήσουν "ζωντανές" τις ελπίδες τους για παραμονή, ενώ από την άλλη η ομάδα της Πτολεμαΐδας βαθμολογικά δεν έχει πρόβλημα αλλά αυτό που προβληματίζει είναι η αποχή των παικτών από τις προπονήσεις εξαιτίας των οικονομικών οφειλών που υπάρχουν. Οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν χωρίς τον τιμωρημένο Μπελεβέτη.

ΑΕΛΚ – Μακεδονικός

Αρκετές είναι οι απουσίες που έχουν να αντιμετωπίσουν οι Καλλονιάτες για τον αγώνα με τον Μακεδονικό εντός έδρας. Συγκεκριμένα, εκτός πλάνων βρίσκονται οι τιμωρημένοι Αποστολίδης, Χάλαρης, Πετρουζέλης και Γάλας. Εκτός όμως αυτών δεν θα παίξουν και οι τραυματίες Μήτσης και Χρόνης.

Ναυπακτιακός Αστέρας – Αετός Σκύδρας

Σημαντικό βαθμολογικά ματς είναι αυτό ανάμεσα στον Ναυπακτιακό Αστέρα και τον Αετό Σκύδρας. Οι μεν γηπεδούχοι βρίσκονται πολύ κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού και θέλουν βαθμούς για να παραμείνουν επάνω από αυτήν, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι είναι μακριά και θέλουν να διατηρήσουν αυτή την... απόσταση. Ο Αετός Σκύδρας θα αγωνιστεί χωρίς δύο ποδοσφαιριστές και ο λόγος για τους τιμωρημένους Λεκάκη και Σαμαρόπουλο.

Εθνικός Φιλιππιάδας - ΑΕ Ποντίων

Χωρίς τον τραυματία Λόλα θα παραταχθεί ο Εθνικός Φιλιππιάδας απέναντι στην ΑΕ Ποντίων, θέλοντας να εκμεταλλευτεί την έδρα του για την σωτηρία του στην κατηγορία. Από την άλλη οι νεοφώτιστοι θα παίξουν χωρίς τους ανέτοιμους Βεϊδαμενίδη και Σαββίδη.

Ρεπό: Νίκη Βόλου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey