Αποχώρησε από την Επισκοπή ο Παπαματθαιάκης - Αναλαμβάνει ο Στεφανίδης

16/10/2023 - 21:55 Τελευταία τροποποίηση στις 16/10/2023 - 22:00

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε γνωστό πως δεν θα συνεχίσει στην ομάδα του Ρεθύμνου

Ο έμπειρος τεχνικός έκανε λόγο για αρκετές διαφωνίες με τον πρόεδρο της ομάδας, Μιχάλη Νικολιδάκη, γράφοντας χαρακτηριστικά πως ο ίδιος είναι προπονητής και όχι μάγος για να μπορέσει να απορροφήσει τα προβλήματα στον σύλλογο. Η ανάρτηση αναφέρει:

«Μου ζητήθηκε το καλοκαίρι από τον Πρόεδρο κύριο Νικολιδάκη να αναλάβω την ανασυγκρότηση της ομάδας μετά τον υποβιβασμό από τη Superleague 2. Δέχτηκα με χαρά και ξεκινήσαμε με πολύ μεγάλες δυσκολίες το χτίσιμο του ρόστερ που ειδικά τις 2 πρώτες εβδομάδες, απαρτιζόταν με παιδιά από τη Κ19 του σωματείου και ελάχιστες μεταγραφές. Καταφέραμε να το ολοκληρώσουμε σιγά σιγά μέχρι αρχές Οκτωβρίου με την έκδοση των τελευταίων δελτίων .

Αυτό το μικρό χρονικό διάστημα των δυο μηνών και κάτι. με πολύ επαγγελματισμό και υπευθυνότητα προσπαθήσαμε να ετοιμάσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα βρίσκεται ψηλά στο πρωτάθλημα με τα οποία προβλήματα υπήρχαν, στη πολύ δύσκολη καθημερινότητα μας.

Μετά από 6 αγωνιστικές η ομάδα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας με μόνο μια ήττα και τρεις βαθμούς από τη κορυφή, χωρίς να έχει φτάσει ακόμα σε υψηλά στάνταρ απόδοσης, κάτι απολύτως φυσιολογικό αν αναλογισθεί κάνεις (πόσες μέρεw ήμασταν όλοι μαζί) σαν ομάδα και τι προβλήματα είχαμε καθημερινά να διαχειριστούμε με πολλές υποθέσεις ποδοσφαιριστών.

Προσπάθησα να τα απορροφήσω όλα, στο μέτρο του δυνατού… αλλά είμαι προπονητής δεν είμαι μάγος!! Μετά από σημερινή επαφή με τον Πρόεδρο τον κύριο Νικολιδάκη υπήρχαν αρκετές διαφωνίες. Όσο αφορά τη λειτουργία της ομάδας και της καθημερινότητας…Προτιμότερο λοιπόν να χωρίσουν οι δρόμοι μας… Δεν θέλω να συμμετέχω σε μια «λογική».. που δεν με βρίσκει σύμφωνο.

Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία όλους. Καλή επιτυχία στην ομάδα».

Η ανακοίνωση της Επισκοπής:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Μανώλη Παπαματθαιάκη.

Η διοίκηση του συλλόγου μας κάλεσε τον Ηρακλειώτη τεχνικό να συναντηθεί με τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Νικολιδάκη όπου λίγο μετά τού ζητήθηκε να λυθεί η μεταξύ τους συνεργασία
Ο ΑΟ Επισκοπής αναγνωρίζει ότι αυτή την προσπάθεια την ξεκίνησαν μαζί και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Η κρητική ομάδα προχώρησε σε αλλαγή προπονητή

Τη θέση του Παπαματθαιάκη αναμένεται να πάρει ο Μάρκος Στεφανίδης. Ο 56χρονος προπονητής έχει εργαστεί σε Ερμιονίδα, Διαβολίτσι, Τηλυκράτη, Αήττητο Σπάτων, Ιάλυσο, Σπάρτη, Καλαμάτα, Ζάκυνθο και Χανιά, αλλά και τη σεζόν 2018-19 στην Επισκοπή, όπου και κατέκτησε το Κύπελλο της ΕΠΣ Ρεθύμνου.

liganews.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey