Αισιόδοξος για ανάκαμψη ο Θοδωρής Γιακαλής: “Η Ερανη έχει θέση στη Γ’ εθνική”

02/11/2023 - 15:58 Τελευταία τροποποίηση στις 02/11/2023 - 16:09

Την πεποίθηση του πως η Εράνη μπορεί να μπει σε τροχιά παραμονής και εν τέλει να καταφέρει να μείνει στη Γ’ εθνική εξέφρασε ο Μυτιληνιός προπονητής της ομάδας Θοδωρής Γιακαλής.

Παρότι η Φιλιατρινή ομάδα είναι ουραγός στη βαθμολογία του 3ου ομίλου, ο 46χρονος τεχνικός που έκλεισε 12 ημέρες στον "πράσινο" πάγκο, θεωρεί πως η ομάδα λειτουργεί εξαιρετικά και με τη δουλειά θα μπορέσει να καλύψει το χαμένο έδαφος.

“Χτίζουμε χαρακτήρα σαν ομάδα”

“Με χαροποιεί γιατί φαίνεται πως χτίζουμε χαρακτήρα σαν ομάδα, τα παιδιά είναι πολύ δεκτικά και ανταποκρίνονται απόλυτα σε αυτά που τους ζητώ, η διοίκηση είναι κοντά μας και όλος ο οργανισμός λειτουργεί στο τέλειο”, αναφέρει σε δηλώσεις του στην “Ελευθερία”, ο νέος τεχνικός της ομάδας, ο οποίος πιστεύει πως η Εράνη είναι σε καλό δρόμο και δεν θα αργήσουν να έρθουν και οι νίκες: “Θέλουμε να πετύχουμε να μην μας υποτιμά καμία ομάδα, απεναντίας όλοι να μας φοβούνται και να μας υπολογίζουν. Η Εράνη διαθέτει ποιοτικούς παίκτες με θητεία στη Γ’ εθνική, όμως λίγο η ατυχία, λίγο η υπόθεση με την αφαίρεση των βαθμών επηρέασαν το κλίμα στην ομάδα. Ο προπονητής δεν είναι μάγος, αλλά προσπαθώ να τους κάνω να το ευχαριστιούνται αυτό που κάνουν”.

"Για το ματς με τη Μαρκό που χάθηκε η πρώτη νίκη στη σεζόν στις καθυστερήσεις"

“Γνωρίζαμε τις δυσκολίες του αγώνα, είχαμε πολύ καλή προσέγγιση και πήγαμε το ματς εκεί που θέλαμε. Η αντίπαλη ομάδα μας πίεσε κυρίως μετά το 70’ με πολλές στατικές μπάλες και η ισοφάριση ήρθε στις καθυστερήσεις με ένα φοβερό χτύπημα φάουλ του Παυλίδη από 25 μέτρα. Υπάρχει μία πικρία που δεν ήρθε η νίκη, αλλά σίγουρα είναι ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό”. 

"Μόνο νίκη με Βύζα Μεγάρων"

Ο Θοδωρής Γιακαλής αναφέρει επίσης πως, σε κάθε ματς η ομάδα του θα παίζει για τη νίκη και φυσικά το ίδιο ισχύει και για το ματς της Κυριακήςμε το Βύζαντα, μια ομάδα με ίδιους στόχους. Άλλωστε η Εράνη χρειάζεται να χτίσει ένα σερί νικών για να καλύψει τη διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

“Ο πρώτος μας στόχος ήταν να φτιάξουμε τη διάθεση των παικτών και ο δεύτερος να παλέψουμε για να μείνει η ομάδα στην κατηγορία, γι’ αυτό και θέλουμε να πλησιάσουμε στη γραμμή του υποβιβασμού. Η Ερανη έχει θέση στη Γ’ εθνική και θα είναι του χρόνου στη Γ’ εθνική! Είμαστε σε έναν πολύ δυνατό όμιλο και θα μετρήσει η διάρκεια σε αυτό το μαραθώνιο, δεν τελειώνει το πρωτάθλημα σε 10 ή 15 αγωνιστικές”.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey