Ο τίτλος στην Παναχαϊκή, καυτά μπαράζ!

08/05/2011 - 20:11

Η Παναχαϊκή πανηγυρίζει την άνοδό της στη Football League, όπως αναμενόταν, αφού επικράτησε με το εντυπωσιακό 4-2 του Πλατανιά, εξασφαλίζοντας τίτλο στο νότιο όμιλο. Την ίδια ώρα ο Βύζας Μεγάρων κέρδιζε τον Ηρακλή Ψαχνών με 1-0, παίρνοντας το πλεονέκτημα της 2η θέσης για τα μπαράζ, με την ομάδα Εύβοιας να μένει "ζωντανή", αφού η Ρόδος... αυτοκτόνησε στον Πύργο, χάνοντας από τον Πανηλειακό με 2-1!

Στο Βορρά, η τριάδα ξεκαθάρισε. Ο Φωκικός, ασχέτως αν πραγματοποιεί το ρεπό του την τελευταία αγωνιστική, πανηγύρισε σήμερα την είσοδό του στα play off της ανόδου, αφού η Αναγέννηση Γιαννιτσών ήττήθηκε από την Επανομή, που με τη σειρά της έχει τον πρώτο λόγο για τον τίτλο, θέλοντας νίκη και στην Κοζάνη ή τουλάχιστον ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την ΑΕΛΚ, που αντιμετωπίζει στη Φιλιππιάδα, τον τοπικό Εθνικό.

Η ομάδα της Καλλονής, με τη νίκη της επί του Ναυπακτικού (3-0) συνεχίζει να ελπίζει σε στραβοπάτημα της Επανομής, για να την προσπεράσει στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος. Η ΑΕΛΚ έχει το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία, καθώς κέρδισε 2-0 στο "Κώστας Κεντέρης", έχοντας χάσει με 1-0 στη Θεσσαλονίκη.

Από την άλλη, ο υποβιβασμός δεν ξεκαθάρισε στο βορειο όμιλο κι έτσι όλοι παραμένουν στο κόλπο, επηρεάζοντας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και την κούρσα του πρωταθλητή. Ο Εθνικός Φιλιππιάδας, επόμενος αντίπαλος της ΑΕΛΚ, προσδοκά σε νίκη την τελευταία αγωνιστική, περιμένοντας στραβοπάτημα του Μέγα Αλέξανδρου και της Ζακύνθου, η οποία όμως έχει έυκολο θεωρητικά έργο, εντός έδρας, κόντρα στον αδιάφορο Αετό Σκύδρας.

Η Κοζάνη, επόμενη αντίπαλος της Επανομής, μετά την ήττα της στην Άμφισσα ελπίζει (αν το πιστεύει κιόλας) μόνο σε ένα θαύμα, αφού για να σώσει την παρτίδα, πρέπει αφενός να κερδίσει την πρωτοπόρο και αφετέρου να χάσουν τόσο η Ζάκυνθος, όσο ο Ναυπακτιακός αλλά και ο Εθνικός Φιλιππιάδας, αφού μόνο μέσα από την τετραπλή ισοβαθμία θα καταφέρει να παραμείνει στη Football League 2!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey