Αντωνίου: «Πολλά τα έξοδα στη Γ’ Εθνική

26/12/2023 - 16:23

Μπορεί η Γ’ Εθνική να έχει αλλάξει επίπεδο όμως η συρρίκνωση των ομίλων έχει φέρει… πονοκέφαλο σε κάποιους παράγοντες λόγω του όγκου των εξόδων που απαιτεί η κατηγορία.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Στέργιος Αντωνίου στο «PrimeSport», η χρηματοδότηση είναι πενιχρή, με αποτέλεσμα κάποια σωματεία να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές απαιτήσεις της Γ’ Εθνικής:

«Είναι πάρα πολλά τα έξοδα και πολλές ομάδες δεν μπορούν να ανταποκριθούν. Έχει επιτευχθεί ο ένας σκοπός, να γίνει δηλαδή η Γ’ πιο… κατηγορία αλλά από την άλλη πρόσθεσε δυσκολίες στους παράγοντες λόγω της πενιχρής χρηματοδότησης και των πολλών εξόδων.

Οι ομάδες λαμβάνουν περίπου 10.000 ευρώ έκαστος, όμως δεν αρκούν. Η ΕΠΟ βοηθάει με χρηματοδότηση νησιωτικών ομάδων, έτσι ώστε να τις ελαφρύνει αλλά είναι πολλά τα έξοδα για μια κατηγορία με 4 ομίλους.

Μια ομάδα σε τόσο δύσκολους ομίλους είναι δύσκολο να σταθεί, οι παράγοντες που είναι ερασιτέχνες θέλουν να διακριθούν, οπότε πρέπει να δαπανήσουν αρκετά χρήματα…»

Παράλληλα έστειλε τις ευχές του για τα Χριστούγεννα, ενώ θέλησε να ευχηθεί και καλή δύναμη στους παράγοντες:

«Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο, με υγεία, ειρήνη και ηρεμία στο ποδόσφαιρο, χωρίς επεισόδια. Επίσης εύχομαι δύναμη στους παράγοντες έτσι ώστε να μπορούν να συνδράμουν στην αποστολή που έχουν…»

mikriliga.com

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey