Εθνικός Φιλιππιάδας εναντίον Ζακύνθου;

17/05/2011 - 16:45 Τελευταία τροποποίηση στις 17/05/2011 - 17:15

Δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας κάνει λόγο, πως σύμφωνα με πληροφορίες της η διοίκηση του ΤΑΠ Εθνικός Φιλιππιάδας προτίθεται να καταθέσει ένσταση εις βάρος της Ζακύνθου, σχετικά με τη μη γνησιότητα των δικαιολογητικών από την Εφορία και το ΙΚΑ, που προσκόμισε η ομάδα του Ιονίου πριν τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Με αυτό τον τρόπο ο Εθνικός Φιλιππιάδας, πάντα σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, θα προσπαθήσει να βάλει από κάτω στη βαθμολογία τη Ζάκυνθο, κερδίζοντας την παραμονή του στη Football League 2.

Η διοίκηση των Ζακυνθινών δεν άφησε ασχολίαστο το δημοσίευμα και εξέδωσε ανακοίνωση με νόημα, εκφράζοντας βεβαιότητα σχετικά με τις οικονομικές της συναλλαγές με το Δημόσιο: "Ο ΑΠΣ Ζάκυνθος καμία σχέση δεν έχει με προβλήματα που αφορούν σε αδειοδοτήσεις, ή άλλα παρόμοια, τα οποία αναφέρθηκαν σε μερίδα του Τύπου. Στο νησί αν και ξεκίνησε η τουριστική περίοδος δεν έχουν φτάσει κινέζοι τουρίστες. Αν είναι αλήθεια αυτά που αναφέρθηκαν στον Τύπο, περί πρόθεσης κατάθεσης ένστασης, τότε αυτοί που τα αναφέρουν ομιλούν καλά την κινεζικήν... "

Εάν ισχύουν οι πληροφορίες του δημοσιεύματος, τότε είναι απίθανο το ΤΑΠ Εθνικός Φιλιππιάδας να επιθυμεί να κυνηγήσει μια υπόθεση εις βάρος άλλου σωματείου, έχοντας την ίδια στιγμή τη δική του φωλιά "λερωμένη". Επομένως, μια πιθανή ένσταση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ εις βάρος του Εθνικού να μη φέρει κανένα απολύτως αποτέλεσμα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey