Πάει για αναβολή ο υπέρ-τελικός;

19/05/2011 - 14:09

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΠΟΡ FM Πάτρας, υπήρξε επικοινωνία αργά χθες το βράδυ του Προέδρου της Football League Σπύρου Καλογιάννη, με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Παναχαϊκή Αλέξη Κούγια, για το θέμα που έχει προκύψει και αφορά την αναβολή ή όχι του αγώνα της Κυριακής με την Αναγέννηση Επανομής.

Από τη στιγμή, που η ΑΕΛΚ διεκδικεί στα χαρτιά το ματς με τον Εθνικό Φιλιππιάδας, για παρατυπίες στο μεταξύ τους αγώνα την περασμένη Κυριακή, θα πρέπει πρώτα να εκδικαστεί η υπόθεση. Οι απολογίες ήταν προγραμματισμένες για σήμερα το πρωί, όμως μέχρι αυτή την ώρα δεν υπάρχει κανένα νεότερο, σχετικά με την έκβαση των ενστάσεων.

Ο τελικός μεταξύ των πρωταθλητών των δύο ομίλων της Football League 2 είχε προγραμαμτιστεί να διεξαχθεί στο γήπεδο της Αγυιάς, την προσεχή Κυριακή στις 20:00.

Ο Σπύρος Καλογιάννης, σύμφωνα και με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή, δήλωσε στον κ. Κούγια ότι το παιχνίδι για την ανάδειξη του υπερπρωταθλητή, σε περίπτωση που δικαιωθεί η ένσταση της ΑΕΛΚ, θα διεξαχθεί είτε την Τετάρτη 25/05 (20:00) ή θα μετατεθεί για το τέλος Αυγούστου ή αρχές Σεπτεμβρίου, λίγο πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey