Κάνουν πίσω στη Φιλιππιάδα για Ζάκυνθο!

19/05/2011 - 14:56 Τελευταία τροποποίηση στις 19/05/2011 - 15:15

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ioniansports.gr, πλήρως εξακριβωμένες,  λευκή... και νομιμότατη είναι η ομάδα της Ζακύνθου όσον αφορά στην έκδοση των δελτίων ποδοσφαιριστών αλλά και σε όλα τα χαρτιά της.

Η ένσταση του Εθνικού Φιλιππιάδας θα απορριφθεί τυπικά την ερχόμενη Πέμπτη, αφού σήμερα η υπόθεση δε συζητήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Football League 2 και πήρε αναβολή, την οποία μάλιστα ζήτησε η πλευρά της ομάδας της Φιλιππιάδας, μπροστά στην απόδειξη της νομιμότητας της Ζακύνθου και γνωρίζοντας, ότι η ένστασή της ουσιαστικά θα πέσει... στο κενό.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, "είναι προφανές, ότι ο Εθνικός έπεσε θύμα... παραπληροφόρησης και κινήθηκε κατά της Ζακύνθου, χωρίς να έχει στοιχεία και αποδείξεις".

Οι αποκλειστικές πληροφορίες του ioniansports.gr αναφέρουν επίσης, ότι ο Ολυμπιακός Χερσονήσου και η Κόρινθος είναι δύο από τις ομάδες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα γνησιότητας πιστοποιητικών και θα ανακοινωθούν το πιθανότερο την Παρασκευή, από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey