Αναμείνατε στο ακουστικό σας...

19/05/2011 - 15:15 Τελευταία τροποποίηση στις 19/05/2011 - 16:27

Η σημερινή ημέρα δεν επεφύλασσε ανατροπές στη βαθμολογία του βορείου ομίλου της Football League 2, αφού παρά τις πολυαναμενόμενες απολογίες των ΤΑΠ Εθνικού Φιλιππιάδας και Ζακύνθου, η εξέταση των υποθέσεών τους αναβλήθηκε.

Αιτία ήταν η πρόθεση του Προέδρου της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιου να ανακοινώσει αύριο ονόματα ομάδων, τόσο από τη Β' όσο και από τη Γ' Εθνική κατηγορία, που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο "παρανόμησαν" στη διάρκεια της τελευταίας μεταγραφικής περιόδου, προσκομίζοντας μη γνήσια έγγραφα για τις συναλλαγές τους με το Δημόσιο.

Πληροφορίες θέλουν την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να έχει σχηματίσει μια μικρή λίστα από τέτοιες ομάδες και δεν αποκλείεται, αν η υπόθεση φτάσει "μέχρι το κόκκαλο", να υπάρξουν περισσότεροι υποβιβασμοί από τη Β' Εθνική, με τον αριθμό των ομάδων που θα ανέβουν από τους δύο ομίλους της Football League 2 να αυξάνεται.

Η ιστοσελίδα, soccerplus.gr, πριν από λίγη ώρα με ρεπορτάζ της, επιβεβαίωσε την ύπαρξη της λίστας, πηγαίνοντας ένα βήμα πιο μακριά, αφού εκτός από τον Ηρακλή στη Super League, τον Εθνικό και τον Ιωνικό στη Football League, γίνεται ακόμα λόγος και για έξι συνολικά ομάδες της Football League 2, που προσκόμισαν πλαστά δικαιολογητικά, τρεις του νοτίου και τρεις του βορείου ομίλου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ίδιου ρεπορτάζ, θα ανακληθούν τα δελτία όλων των παικτών αυτών των ομάδων που μετεγράφηκαν τον Ιανουάριο και θα επιβληθεί πρόστιμο, ενώ στην απόφαση θα γίνεται λόγος για «δόλια έκδοση», κάτι που σημαίνει ότι άλλες ομάδες μπορούν να προχωρήσουν σε καταγγελίες.

Επομένως, αυτό που έχει σημασία για την ΑΕΛΚ είναι η ανακοίνωση των υπό εξέταση ομάδων, ώστε να διαφανεί από τα μεταξύ τους αποτελέσματα και σε συνδυασμό με τα αντίστοιχα της Αναγέννησης Επανομής, αν στοιχειοθετείται αλλαγή στο βαθμολογικό πίνακα!

Όπως είναι λογικό, οι ενστάσεις τόσο της ΠΑΕ ΑΕΛΚ όσο και του ΤΑΠ Εθνικού Φιλιππιάδας που ήταν προγραμματισμένο νε εξεταστούν σήμερα, θα διερευνηθούν προσεχώς, ανάλογα και με την έκβαση που θα έχει το νέο "σίριαλ", που ταλανίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey