Πεντακάθαρος ο Εθνικός Φιλιππιάδας!

20/05/2011 - 10:38 Τελευταία τροποποίηση στις 20/05/2011 - 10:55

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportlesvos.gr, που απορρέουν από έγκυρη νομική πηγή, επιβεβαιώνεται ότι το ΤΑΠ Εθνικός Φιλιππιάδας δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα με την εγκυρότητα των εγγράφων, που έχει προσκομίσει στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στη διάρκεια της τελευταίας μεταγραφικής περιόδου και ως εκ τούτου, η ένσταση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ θα πέσει στο κενό.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία της ιστοσελίδας μας με κορυφαίο νομικό εκπρόσωπο ομάδων της Σούπερ Λίγκας, που γνωρίζει από πρώτο χέρι την υπόθεση των πλαστών φορολογικών και ασφαλιστικών ενημεροτήτων, ειπώθηκε με σιγουριά ως αδιαμφισβήτητο γεγονός, πως τα έγγραφα της συγκεκριμένης ομάδας φέρουν γνησιότατες υπογραφές και πως δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τιμωρίας.

Εξάλλου, ήταν εξ' αρχής απορίας άξιο, το πως ένα ΤΑΠ που κατηγορείται πως εχει παρανομήσει (ένσταση ΠΑΕ ΑΕΛΚ κατά Εθνικού Φιλιππιάδας), να κατηγορεί την ίδια ώρα στα αρμόδια όργανα άλλο σωματείο για τον ίδιο ακριβώς λόγο (ένσταση Εθνικού Φιλιππιάδας κατά Ζακύνθου). Αν όντως υπήρχε παρανομία, θα ήταν στην κυριολεξία μια απόπειρα... αυτοκτονίας.

Όλα λοιπόν για την ΑΕΛΚ δείχνουν play off...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey