Φιλική ήττα για τα Ψαχνά

24/05/2011 - 15:53 Τελευταία τροποποίηση στις 24/05/2011 - 16:06

Η ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών έχασε από την ομάδα του Λεβαδειακού, σε φιλικό αγώνα που έδωσαν οι δύο ομάδες στο Δημοτικό Στάδιο των Ψαχνών, με σκορ 1-3.

Ο Λεβαδειακός είχε δοκάρι στο 28’ με τον Κοιλιάρα, ενώ στο 37’ ο Ντέλεκος του Ηρακλή βρέθηκε απέναντι από τον Στρατηλάτη, αλλά το πλασέ του πέρασε μόλις άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Βοιωτοί ξεκίνησαν πιο δυνατά, καθώς στο 48’ κέρδισαν πέναλτι και ο Ταραλίδης ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 0-1. Στο 52’ ο Στρατηλάτης απέκρουσε σωτήρια κεφαλιά του Ανέστη, ενώ στο 57’ ο Ντιμπαλά έκανε τη σέντρα και με πλασέ ο Λουτσιάνο έκανε το 0-2.

Στο 61’ ο Ηρακλής μείωσε σε 1-2, χάρη σε αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Αλιμπά από τα 25 μέτρα. Στο 78’ όμως ο Λουτσιάνο σέρβιρε και ο Ζουρούδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-3. Οι γηπεδούχοι έχασαν δύο τετ-α-τετ με τον Τσοκάνη στο 76’ και τον Σκριβάνο στο 86’.

Διαιτητής του φιλικού ήταν ο Σέγκος, με βοηθούς τους Ρουμπή, Βελέτζα.

Ο προπονητής του Ηρακλή Ψαχνών, Αντώνης Πριόνας, μίλησε για τις εντυπώσεις που του έμειναν από το φιλικό ματς με τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των αγώνων μπαράζ:

 "Είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία και την προσπάθεια των παιδιών. Είχαμε διαστήματα καλού ποδοσφαίρου αμυντικά και επιθετικά. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας με στόχο να είμαστε ετοιμοπόλεμοι στα πλέι οφ ανόδου". Να σημειωθεί πως ο κόουτς της ομάδας έχει προγραμματίσει για την Τετάρτη φιλικό ματς με την Ηλιούπολη."

Πηγή: golden3.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey