Σκέψεις αναδιάρθρωσης από φέτος;

25/05/2011 - 17:04

Εκτός από την Κόρινθο και τον Ολυμπιακό Χερσονήσου, στο χορό της διαδικασίας αδειοδότησης φέρεται να έχουν μπει Παναιγιάλειος, Αίαντας, Ασπρόπυργος και Πανηλειακός από το νότιο όμιλο, ενώ αναμένεται την Πέμπτη και η εκδίκαση υποθέσεων και για το βόρειο όμιλο της Football League 2.

Σύμφωνα με πληροφορίες του golden3.gr αναφέρεται, ότι η Ένωση Β' - Γ' Εθνικής δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση της κατηγορίας από φέτος.

Μάλιστα, σύμφωνα με την απόφαση που ελήφθη στην πρόσφατη ΓΣ, εκτός των αυστηρότερων γηπεδικών προδιαγραφών που ήδη ισχύουν, κάθε ομάδα πρέπει να βρει τουλάχιστον 250 μέλη, τα οποία θα συνεισφέρουν από 200 ευρώ. Το ποσό αυτό προορίζεται για το "ταμείο ανάγκης", προκειμένου να εξοφλούνται άμεσες υποχρεώσεις της κάθε ΠΑΕ, όταν υφίσταται σημαντική οικονιμική εκκρεμότητα.

Πολλές από τις ομάδες της κατηγορίας, αλλά και κάποιες από αυτές που ανεβαίνουν δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι μπορούν να ανταποκριθούν στις προϋποθέσεις αυτές. Κατά συνέπεια δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα.

Η τρέχουσα αδειοδότηση των ομάδων, οι αποφάσεις της ΓΣ της ΕΠΟ τον Ιούνιο, καθώς και τα... ζεστά 50.000 ευρώ, που πρέπει να μαζέψει κάθε συμμετέχουσα ομάδα στη Football League 2 τους επόμενους δύο μήνες, αποτελούν και τα κρισιμότερα (χρονικά) σημεία ενόψει της νέας σεζόν.

Πηγή: golden3.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey