«Κλείδωσε» ο υποβιβασμός για περισσότερες ομάδες της Γ Εθνικής

05/04/2024 - 23:00 Τελευταία τροποποίηση στις 05/04/2024 - 23:05

Μετά το φινάλε της 29ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για αρκετές ομάδες κλείδωσε ο υποβιβασμός στα τοπικά πρωταθλήματα.

Πιο συγκεκριμένα, στον 1ο όμιλο έχουν υποβιβαστεί ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, η Αναγέννηση Επανομής και ο Αρης Πετεινού, ακολουθώντας τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου που αποχώρησε από το Πρωτάθλημα. Ακόμη, τις επόμενες αγωνιστικές θα οριστικοποιηθεί και μαθηματικά ο υποβιβασμός του Αετού Βαρβάρας, ενώ θα απομένουν δύο ακόμη ομάδες που θα τους ακολουθήσουν στα τοπικά.

Στον 2ο όμιλο, έχουν υποβιβαστεί Μαγνησιακός και Φήκη που αποχώρησαν από το Πρωτάθλημα, ενώ τους ακολούθησε η Λευκίμμη και ο Βατανιακός. Ακόμη, μόνο μαθηματικές ελπίδες για την παραμονή έχει η Καστοριά.

Στον 3ο όμιλο, υποβιβάστηκαν και μαθηματικά η ΑΕ Ερμιονίδας και η Εράνη Φιλιατρών, ακολουθώντας την ΑΕ Μεσολογγίου, ενώ μαθηματικές ελπίδες έχουν για να κρατηθούν στην κατηγορία οι ΑΟ Πυλίου και Βύζας Μεγάρων.

Στον 4ο όμιλο, ο Ατρόμητος Πειραιά και η Αγία Παρασκευή έχουν υποβιβαστεί και μαθηματικά στα τοπικά, ενώ Περαμαϊκός και Φωστήρας διατηρούν κάποιες ελάχιστες μαθηματικές ελπίδες για να σωθούν.

liganews

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey