Δύο φίλοι έγιναν αντίπαλοι για ενενήντα λεπτά!

08/04/2024 - 19:55 Τελευταία τροποποίηση στις 08/04/2024 - 21:10

Δύο Μυτιληνιοί παίκτες που διαπρέπουν μακριά από το νησί και ο έμπειρος προπονητής Θοδωρής Γιακαλής την Κυριακή 7 Απριλίου συναντήθηκαν στο γήπεδο Κορίνθου με αφορμή την αναμέτρηση Κόρινθος-Εράνη Φιλιατρών για την 30η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας.

Στην ομάδα του Θοδωρή Γιακαλή Εράνη Φιλιατρών αγωνίζεται από τον Ιανουάριο ο 21χρονος μεσοεπιθετικός Γιώργος Πουλιάνος, ο οποίος έκανε τα πρώτα του βήματα στην ομάδα της Καλλονής και στη συνέχεια αποτέλεσε βασικό στέλεχος των τμημάτων υποδομής του Παναθηναϊκού, ενώ ακολούθησε η Ηλιούπολη με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα και ο Σαρωνικός Αναβύσσου.

Αντίπαλος της Εράνης για ενενήντα λεπτά στο χθεσινό αγώνα ήταν ο 20χρονος Μυτιληνιός αμυντικός Γρηγόρης Ζεϊμπέκης που έχει αγωνιστεί επίσης με επιτυχία στις υποδομές των πράσινων και από τον Σεπτέμβριο του 2023 ανήκει στην Κόρινθο που κάνει πρωταθλητισμό στη Γ Εθνική.

Οι δύο Μυτιληνιοί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές και ο Θοδωρής Γιακαλής φωτογραφήθηκαν μαζί στο ΔΑΚ Κορίνθου πριν την αναμέτρηση με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη 3-0 απέναντι στην Εράνη που έχει υποβιβαστεί, πληρώνοντας το κακό ξεκίνημα. Μια όμορφη στιγμή και για τους τρεις που αγαπούν και υπηρετούν το ποδόσφαιρο μακριά από τη γενέτειρα τους, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα ότι ο αθλητισμός ενώνει και όλες οι ομάδες και οι ποδοσφαιριστές πρέπει να είναι αντίπαλοι μόνο για ενενήντα λεπτά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey