Play off χωρίς ποδοσφαιριστές;

27/05/2011 - 11:17 Τελευταία τροποποίηση στις 27/05/2011 - 12:33

Τα όσα συμβαίνουν στον όμορφο κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου, φέτος, δεν έχουν προηγούμενο, αφού έχουμε αποφάσεις επί αποφάσεων, ομάδες που καταθέτουν ενστάσεις και εφέσεις, προέδρους που δεν είναι σίγουροι για τους φακέλους που κατέθεσαν, πλαστές φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες, καθώς και πολλά άλλα τραγελαφικά.

Το πιο αστείο από όλα όμως, αναμένεται να συμβεί σε περίπτωση που οι αποφάσεις για τις ομάδες της Football League και της Football League 2 αργήσουν και άλλο, με αποτέλεσμα να μην κατοχυρωθούν οι βαθμολογίες εγκαίρως.

Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί πολύ απλά, έτσι όπως πάει η κατάσταση, τα μπαράζ αναμένεται να ξεκινήσουν στις 5 ή 8 Ιουνίου. Σε περίπτωση αναβολής τους, ενδέχεται να μετατεθούν 3 ή 4 ημέρες αργότερα (μπορεί και περισσότερο). "Ε και"; Θα πουν οι περισσότεροι...

Δεδομένου ότι οι ομάδες έχουν μπροστά τους συνολικά έξι αγωνιστικές, το ερώτημα που γεννάται είναι αν μπορούν να γίνουν αγώνες χωρίς ποδοσφαιριστές; Κι αυτό διότι οι περισσότεροι παίκτες που παίζουν στις ομάδες έχουν μονοετή συμβόλαια, τα οποία λήγουν στις 30 Ιουνίου! Οπότε αν καθυστερήσει και άλλο η διαδικασία, θα φτάσουμε στο σημείο τα μπαράζ να ολοκληρωθούν Ιούλιο, όπου θα έχουμε μεν ομάδες, χωρίς όμως παίκτες.

Εκτός κι αν οι καρεκλοκένταυροι του ελληνικού ποδοσφαίρου θεωρήσουν σωστό, η άνοδος να κριθεί σε συνεχόμενους αγώνες Κυριακής-Τετάρτης, ντάλα καλοκαίρι.

Welcome to Greek Football λοιπόν...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey