Κανελλόπουλος: "Η ΑΕΛΚ έχει το άγχος"

28/05/2011 - 12:12 Τελευταία τροποποίηση στις 28/05/2011 - 12:22

Ο πρώτος σκόρερ της Football League2, Χρήστος Κανελλόπουλος, παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο Onsports, όπου αναφέρθηκε στην είσοδο της ομάδας της Άμφισσας στα play off, δείχνοντας πίστη για την κατάκτηση της ανόδου και ρίχνοντας το ψυχολογικό βάρος στην ΑΕΛΚ, που έχει ξοδέψει τα περισσότερα χρήματα στην κατηγορία...

Αναλυτικά η συνέντευξη του Χρήστου Κανελλόπουλου:

Φέτος ο Φωκικός πέτυχε την είσοδο του στα play off κατά κύριο λόγο με δικά σου γκολ. Κατάφερες επίσης να αναδειχθείς και πρώτος σκόρερ της Football League 2…

«Φέτος καταφέραμε να κάνουμε μία πετυχημένη χρονιά. Πιστεύω ότι βοήθησε και το γεγονός ότι είμαστε όλοι σαν οικογένεια. Το κλίμα που επικρατεί μεταξύ μας είναι πολύ καλό. Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου, με δικά μου γκολ, να φτάσει  στα play off. Kάτι ανάλογο θα προσπαθήσω να κάνω και στα μπαράζ ανόδου. Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Από εκεί και πέρα, σε ότι αφορά εμένα, αυτή την στιγμή προέχουν τα play off και στο τέλος θα κάνω ταμείο».

Mπορείτε την άνοδο;

«Σίγουρα! Είμαστε μία πολύ καλή ομάδα, άλλωστε το έχουμε αποδείξει αυτό και πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε την άνοδο».

Θα κάνεις ένα σχόλιο για τους συνδιεκδικητές της ανόδου στα play off της Football League;

«Η Καλλονή πιστεύω ότι έχει το άγχος! Έχει ρίξει πάρα πολλά χρήματα, ενισχύοντας πολύ σημαντικά το ρόστερ της. Όσον αφορά τους άλλους δύο αντιπάλους μας. Ο Βύζας Μεγάρων είναι μία πολύ καλή ομάδα, αποτελείται από νεαρούς ποδοσφαιριστές και εκτός αυτού έχει κρατήσει εδώ και 2-3 χρόνια τον ίδιο κορμό».

Ικανοποιημένοι με τον κ.Κασάπη;

«Πιστεύω ότι ο κάθε προπονητής έχει την δική του νοοτροπία. Εμείς είμαστε ικανοποιημένοι και με τους προηγούμενους προπονητής, αλλά και με τον Μιχάλη Κασάπη. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, μας έχει περάσει την δική του νοοτροπία».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey