Φιλικό με Κόρινθο ο Ηρακλής Ψαχνών

30/05/2011 - 12:20

Ακόμα μία φιλική αναμέτρηση, αυτή τη φορά με την Κόρινθο, θα δώσει ο Ηρακλής Ψαχνών. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη (1/6) και θα αποτελέσει άλλο ένα δυνατό τεστ για την ομάδα της Εύβοιας, εν όψει των play off της Football League 2..

Ο τεχνικός του Ηρακλή Ψαχνών Αντώνης Πριόνας είχε ζητήσει από τους διοικούντες να προγραμματίσουν ένα φιλικό, ώστε να παραμείνουν οι παίκτες του σε αγωνιστικούς ρυθμούς, βλέποντας τη δυσκαμψία της διοργανώτριας αρχής να επικυρώσει τις βαθμολογίες και να ορίσει την έναρξη των αγώνων κατάταξης.

Σε ότι αφορά τον Μάριο Σέγκο, που αντιμετώπιζε προ ημερών ένα πρόβλημα τραυματισμού, τα νέα είναι αρκετά ευχάριστα. Ο έμπειρος επιθετικός ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς και μάλιστα στην προπόνηση της Κυριακής ακολούθησε πρόγραμμα με μπάλα. Όπως όλα δείχνουν, ο Σέγκος θα βρίσκεται στην διάθεση του Αντώνη Πριόνα στα play off, όποτε αυτά ξεκινήσουν.

Για τη συγκεκριμένη καθυστέρηση, ο πρόεδρος της ομάδας των Ψαχνών Γιώργος Στούπας έχει κανονίσει να βρεθεί σήμερα στα γραφεία της Football League, ώστε να μάθει τις προθέσεις της λίγκας, αναφορικά με το πότε θα κάνουν... πρεμιέρα τα μπαράζ ανόδου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey