Και αν... δε γίνουν play off;

31/05/2011 - 19:56 Τελευταία τροποποίηση στις 31/05/2011 - 22:58

Στα σημερινά ρεπορτάζ του ηλεκτρονικού Τύπου, σχετικά με τη διεξαγωγή των play off της Football League 2, γίνεται μια αναφορά που προκαλεί εύλογα ερωτηματικά. Τόσο στη mikriliga.com όσο και στο golden3.gr υπάρχει η φράση "και αν" στους τίτλους των άρθρων, που με μια πρώτη ματιά μπορεί να μην κινεί υποψίες, ωστόσο με μια δεύτερη ανάγνωση βάζει... φωτιά στις εμπλεκόμενες -με τη διαδικασία- ομάδες.

Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Ότι ο κίνδυνος να μη διεξαχθούν οι αγώνες κατάταξης είναι υπαρκτός και μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο, όσο περνούν οι μέρες και η διοργανώτρια αρχή δεν επικυρώνει τις βαθμολογίες και δεν ορίζει την έναρξη των μπαράζ.

Σε επικοινωνία του sportlesvos.gr με άνθρωπο που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις και έχει πρόσβαση τόσο στην ΕΠΟ όσο και στη Football League, αναφέρθηκε ότι η διοργανώτρια αρχή επιθυμεί μεν τα πρωταθλήματα να ολοκληρωθούν όπως ακριβώς είχαν σχεδιαστεί και να τηρηθούν στο ακέραιο οι προκηρύξεις, ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο τελικώς, λόγω των ιδιαιτεροτήτων που εμφανίστηκαν με το θέμα των ενημεροτήτων και βάσει των καθυστερήσεων που προέκυψαν, να μη διεξαχθούν οι αγώνες κατάταξης ούτε στη Β' Εθνική, αλλά ούτε και στη Γ' Εθνική.

Κάτι τέτοιο θα σημάνει πως άνοδος και υποβιβασμός θα κριθούν στις δύο πρώτες και τις δύο τελευταίες θέσεις κάθε κατηγορίας, με ότι αυτό συνεπάγεται...

Τη δεδομένη στιγμή πάντως, το σενάριο αυτό δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, όμως και μόνο το γεγονός ότι συζητιέται στα γραφεία όσων κρατούν τις τύχες του ελληνικού ποδοσφαίρου στα χέρια τους, σε ότι αφορά την ΑΕΛΚ, είναι ανησυχητικό.

Οι άμεσα εμπλεκόμενες ομάδες παρακολουθούν με ενδιαφέρον αλλά και έκδηλη την αγωνία, τις εξελίξεις. Παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές, αλλά και φίλαθλοι αναμένουν τις αποφάσεις γύρω από την εξέλιξη των πρωταθλημάτων, όμως -παρά το ότι υπάρχει φως στο τούνελ- ο δρόμος αποδεικνύεται μακρύς και τα εμπόδια μοιάζουν απροσπέλαστα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey